Τηλεφωνική επικοινωνία είχε πριν από λίγο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας με τον Ισραηλινό ομόλογό του, Γιοάβ Γκάλαντ.
Ανταπόκριση από Ασντόντ – Ισραήλ: Χρήστος Μαζανίτης
Λίγο μετά τις 5.00 το απόγευμα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Υπουργό Άμυνας του Ισραήλ, Γιοάβ Γκάλαντ.
Όπως έγινε γνωστό από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, οι δυο υπουργοί αντάλλαξαν απόψεις για τις εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, μετά τις τρομοκρατικές ενέργειες της Χαμάς εναντίον του Ισραήλ.
Ο Ν. Δένδιας είχε την ευκαιρία, πέρα από την απόλυτη καταδίκη της Χαμάς, να υπογραμμίσει την ανάγκη παροχής ανθρωπιστικής βοήθειας και προστασίας των αμάχων.
Είχα σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Υπουργό Άμυνας του Ισραήλ, κ. @yoavgallant.
Ανταλλάξαμε απόψεις για τις εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή μας, μετά τις τρομοκρατικές ενέργειες της Χαμάς εναντίον του Ισραήλ.
Είχα την ευκαιρία, πέρα από την απόλυτη καταδίκη της Χαμάς, να… pic.twitter.com/BnFhmpyc50
— Nikos Dendias (@NikosDendias) November 16, 2023
Πηγή
www.enikos.gr