• Arkè Media Group
  • Radio Preveza 93
  • Arkè Advertising
  • Όροι και Προϋποθέσεις
  • Επικοινωνία
Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2026, 3:25
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Τοπικά
  • Περιφερειακά
  • Υγεία
No Result
View All Result
PrevezaPost
No Result
View All Result
ADVERTISEMENT
Home Κόσμος

Αστυνομικός συνελήφθη επειδή έκλεισε την πρώην ερωμένη του σε ψυχιατρείο

Από ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
26 Σεπτεμβρίου 2023
στα Κόσμος
Share on FacebookShare on Twitter


Ένας παντρεμένος αστυνομικός στην Πενσυλβανία των ΗΠΑ κατηγορείται ότι συνέλαβε και έκλεισε την πρώην ερωμένη του σε ψυχιατρικό ίδρυμα.

Ο 37χρονος Ρόναλντ Ντέιβις συνελήφθη με την κατηγορία της κατάχρησης εξουσίας αφού οδήγησε στο ψυχιατρείο πρώην σύντροφο του. Σύμφωνα με κατάθεση, ο αστυνομικός ζήτησε την βοήθεια των συναδέλφων του για να συλλάβει την γυναίκα και ισχυρίστηκε ότι αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Στη συνέχεια έστειλε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποίησε την επαγγελματική ιδιότητα του προκειμένου να λάβει εντολή να την κλείσει χωρίς την θέληση της σε ψυχιατρικό ίδρυμα. Μάλιστα έστειλε και γραπτά μηνύματα της γυναίκας στα οποία απειλούσε να αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα, ο αστυνομικός φέρεται να απειλούσε την πρώην σύντροφο του ότι θα την κλείσει στο ψυχιατρείο. «Ξέρω ότι δεν είσαι τρελή αλλά θα σε κάνω να φαίνεσαι σαν τρελή», φέρεται να είπε ο Ρόναλντ Ντέιβις.

Μόλις πήρε την δικαστική εντολή στα χέρια του ο 37χρονος ζήτησε από τους άλλους αστυνομικούς να φύγουν και συνέλαβε ο ίδιος την γυναίκα, με την οποία έβγαινε για 4 μήνες. «Θα το τακτοποιήσω μόνος μου», φέρεται να τους είπε ο αστυνομικός. Η στιγμή της σύλληψης της γυναίκας έχει καταγραφεί σε βίντεο και φαίνεται η πάλη που προηγήθηκε.

Μετά από 5 ημέρες σε ψυχιατρικό ίδρυμα οι γιατροί διαπίστωσαν ότι η γυναίκα δεν είχε αυτοκτονικές σκέψεις και τελικά της έδωσαν εξιτήριο. Η γυναίκα έδωσε κατάθεση στην αστυνομία και αποκάλυψε τα μηνύματα που της έστελνε ο 37χρονος. Έτσι οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι δεν είχε αυτοκτονικές σκέψεις και άρχισαν να ερευνούν τον 37χρονο.

Πλέον ο αστυνομικός κατηγορείται, μεταξύ άλλων, για παράνομη κράτηση, ψευδή προσαγωγή και επίθεση. Μετά την άσκηση ποινικής δίωξης ο 37χρονος προφυλακίστηκε χωρίς το δικαίωμα να βγει από την φυλακή με την καταβολή εγγύησης.

Ο 37χρονος αστυνομικός

 



Πηγή

www.enikos.gr

Previous Post

Ο ΣΥΡΙΖΑ τελείωσε ως αριστερό κόμμα

Next Post

«Ούτε μια ώρα με τον Κασσελάκη πρόεδρο»

Next Post

«Ούτε μια ώρα με τον Κασσελάκη πρόεδρο»

PrevezaPost

PrevezaPost

  • Arkè Media Group
  • Radio Preveza 93
  • Arkè Advertising
  • Όροι και Προϋποθέσεις
  • Επικοινωνία

© 2022 Prevezapost Inspired by Arkè Adv Partner of Arkè Media

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Τοπικά
  • Περιφερειακά
  • Υγεία

© 2022 Prevezapost Inspired by Arkè Adv Partner of Arkè Media

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να συναινέστε ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.