• Arkè Media Group
  • Radio Preveza 93
  • Arkè Advertising
  • Όροι και Προϋποθέσεις
  • Επικοινωνία
Σάββατο, 20 Ιουνίου 2026, 15:58
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Τοπικά
  • Περιφερειακά
  • Υγεία
No Result
View All Result
PrevezaPost
No Result
View All Result
ADVERTISEMENT
Home Κόσμος

Βενετία: Ο δήμος διέψευσε τα περί «κατάληψης» της πόλης από τον Τζεφ Μπέζος για τον γάμο του

Από ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
31 Μαρτίου 2025
στα Κόσμος
Share on FacebookShare on Twitter


Ο δήμος της Βενετίας διέψευσε σήμερα τις «ψευδείς πληροφορίες» που κυκλοφορούν για τον προσεχή γάμο του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου Τζεφ Μπέζος, διαβεβαιώνοντας ότι η γαμήλια δεξίωση θα είναι εντός «λογικών πλαισίων», μόνο με 200 προσκεκλημένους.

Ο ιδρυτής της Amazon και η σύντροφός του, η δημοσιογράφος Λορίν Σάντσες, θα παντρευτούν στην Βενετία στα τέλη Ιουνίου, δέκα χρόνια αφού η πόλη των δόγηδων φιλοξένησε τον γάμο του χολιγουντιανού σταρ Τζορτζ Κλούνεϊ και της δικηγόρου ανθρωπίνων δικαιωμάτων Αμάλ Αλαμουντίν.

Μια ιταλική εφημερίδα διαβεβαίωνε πρόσφατα ότι ο Μπέζος σχεδιάζει μια τριήμερη γιορτή, «με 250 προσκεκλημένους κάθε βράδυ», μεταξύ των οποίων ενδέχεται να είναι και ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Οι φήμες ήθελαν το ζεύγος να έχει ήδη κλείσει πέντε ξενοδοχεία και μεγάλο αριθμό πλωτών ταξί, ενώ στα ανοιχτά της πόλης θα δέσει και το γιοτ του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου.

Σήμερα ο δήμος διέψευσε τις φήμες, τονίζοντας ότι ο Μπέζος δεν σκοπεύει να θέσει στη διάθεσή του ολόκληρες συνοικίες της πόλης.

«Οι πολλές εικασίες και οι ψευδείς ειδήσεις που κυκλοφορούν για τον γάμο του Τζεφ Μπέζος είναι αβάσιμες. Μόνο 200 άνθρωποι θα προσκληθούν. Θα είναι επομένως εύκολο για τη Βενετία να φιλοξενήσει ένα τέτοιο γεγονός, χωρίς να διαταραχθεί η ζωή της πόλης, των κατοίκων και των επισκεπτών της», τόνισε.

Ο δήμος υπενθύμισε ότι η Βενετία φιλοξενεί συχνά διεθνείς εκδηλώσεις, πολύ μεγαλύτερες από έναν γάμο, από συνόδους κορυφής μέχρι τη Μόστρα, το περίφημο κινηματογραφικό φεστιβάλ της.

Ο δήμαρχος Λουίτζι Μπρουνιάρο χαιρέτισε την απόφαση του ζευγαριού να παντρευτεί στην πόλη του, δηλώνοντας στην εφημερίδα Corriere della Sera ότι τα κέρδη για τη Βενετία θα ανέλθουν σε εκατομμύρια δολάρια.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ





Πηγή

www.enikos.gr

Previous Post

Προτεραιότητές μας είναι η επένδυση σε ισχυρή δημόσια Παιδεία και Υγεία, καθώς και μια συνεκτική στεγαστική πολιτική

Next Post

Τέμπη: Συμπληρωματική κατάθεση κλήθηκαν να δώσουν οι σταθμάρχες Λάρισας και Νέων Πόρων

Next Post

Τέμπη: Συμπληρωματική κατάθεση κλήθηκαν να δώσουν οι σταθμάρχες Λάρισας και Νέων Πόρων

PrevezaPost

PrevezaPost

  • Arkè Media Group
  • Radio Preveza 93
  • Arkè Advertising
  • Όροι και Προϋποθέσεις
  • Επικοινωνία

© 2022 Prevezapost Inspired by Arkè Adv Partner of Arkè Media

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Τοπικά
  • Περιφερειακά
  • Υγεία

© 2022 Prevezapost Inspired by Arkè Adv Partner of Arkè Media

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να συναινέστε ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.