«Βολές» από το Ισραήλ κατά της Μπέλα Χαντίντ που διαδήλωσε υπέρ των Παλαιστινίων: «Ντροπή σου…» | ενότητες, κόσμος


Related Posts

«Πυρά» εναντίον της Μπέλα Χαντίντ, που συμμετείχε σε διαδήλωση υπέρ των Παλαιστινίων στη Νέα Υόρκη, εξαπέλυσε το Ισραήλ.

Μέσω του επίσημου λογαριασμού του, το κράτος του Ισραήλ, έστειλε ένα μήνυμα στο 24χρονο μοντέλο που εξέφρασε ανοιχτά την υποστήριξή της στον παλαιστινιακό λαό, εν μέσω της σύρραξης που μαίνεται στη Μέση Ανατολή την τελευταία εβδομάδα, λέγοντάς της ότι θα έπρεπε να ντρέπεται.

«Όταν διάσημοι όπως η Μπέλα Χαντίντ καλούν να πεταχτούν οι Εβραίοι στη θάλασσα, ουσιαστικά υποστηρίζουν την εξάλειψη του Κράτους του Ισραήλ. Αυτό δεν θα έπρεπε να είναι ένα ισραηλινο-παλαιστινιακό ζήτημα. Αυτό θα έπρεπε να είναι ένα ανθρωπιστικό ζήτημα. Ντροπή σας», έγραψε το Ισραήλ στην επίσημη σελίδα του στο Twitter. 

Το tweet περιελάμβανε ένα screenshot της Μπέλα Χαντίντ που μεταδόθηκε live στο Instagram από τη διαμαρτυρία όπου φορούσε μία παραδοσιακή παλαιστινιακή μαντήλα, το κεφιγιέ, και μάσκα, ενώ κρατούσε μια παλαιστινιακή σημαία.

   
 

 

Πηγή

www.real.gr

Get real time update about this post categories directly on your device, subscribe now.

Next Post

Τελευταία Νέα

Ο πίνακας ”ο χορός του Ζαλόγγου” της Φωτεινής Παππά από σήμερα στο Λαογραφικό Μουσείο Καμαρίνας – Preveza Post

Το Λαογραφικό Μουσείο Καμαρίνας από σήμερα είναι πιο ”πλούσιο”, καθώς η ζωγράφος Φωτεινή Παππά με καταγωγή από την Καμαρίνα,...

Διαβάστε Περισσότερα

Δημοφιλή Νέα