Γαλλία-κορωνοϊός: Ξεπέρασαν τους 4.000 οι νοσηλευόμενοι στις ΜΕΘ | ενότητες, κόσμος


Related Posts

Για πρώτη φορά από τα τέλη Νοεμβρίου, ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται σε μονάδες εντατικής θεραπείας σε όλη τη Γαλλία, πάσχοντας από Covid-19, ξεπέρασε σήμερα τους 4.000.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο Geodes του υπουργείου Υγείας, όπου αναρτώνται προσωρινά στοιχεία, άλλοι 41 άνθρωποι εισήχθησαν σήμερα στις ΜΕΘ, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των νοσηλευομένων στους 4.033, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά από τις 26 Νοεμβρίου, στο τέλος του δεύτερου πανεθνικού λοκντάουν στη χώρα.

Επίσης, το τελευταίο 24ωρο, μόνο σε νοσοκομεία (εκτός δηλαδή από γηροκομεία και άλλα προνοιακά ιδρύματα) καταγράφηκαν 223 θάνατοι από την Covid-19, κάτι που δείχνει ότι έχει ήδη ξεπεραστεί το ψυχολογικό όριο των 90.000 νεκρών από την πανδημία.

Πηγή

www.real.gr

Get real time update about this post categories directly on your device, subscribe now.

Next Post

Τελευταία Νέα

Εγκαινιάστηκε η νέα πτέρυγα της Foppen-Olympic – Γιορτή για τους εργαζόμενους ετοίμασε η εταιρεία (φωτογραφίες-βίντεο) – Preveza Post

Εγκαινιάστηκε η νέα πτέρυγα της Foppen-Olympic το πρωΐ της Παρασκευής, παρουσία φορέων, επίσημων καλεσμένων και όλων των εργαζομένων, αφού...

Read more

Δημοφιλή Νέα