Γαλλία: Σε υψηλά επίπεδα παραμένει ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται με νέο κορωνοϊό | ενότητες, κόσμος


Related Posts

Ο αριθμός των ασθενών με Covid-19 που νοσηλεύονται στη Γαλλία παραμένει σε υψηλά επίπεδα, γύρω στους 27.000, όπως και εκείνος των ασθενών σε ΜΕΘ (περίπου 3.000), σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η Αρχή Υγείας της Γαλλίας.

Σήμερα, 27.242 άνθρωποι νοσηλεύονταν λόγω Covid-19, εκ των οποίων οι 3.103 σε μονάδες εντατικής θεραπείας. Τρεις εβδομάδες νωρίτερα, στις 9 Ιανουαρίου, η χώρα μετρούσε περίπου 24.000 ασθενείς με Covid στα νοσοκομεία, εκ των οποίων 2.600 σε ΜΕΘ.

Κατά μέσο όρο, στις 7 τελευταίες ημέρες, γίνονται περίπου 1.600 εισαγωγές ασθενών με νέο κορονοϊό κάθε ημέρα στη Γαλλία.

Εξάλλου, 242 θάνατοι καταγράφηκαν σε νοσοκομεία σε διάστημα 24 ωρών, με το σύνολο να ανέρχεται σε περισσότερους από 75.000 νεκρούς από την αρχή της επιδημίας.

Τέσσερις εβδομάδες μετά την έναρξη της εκστρατείας εμβολιασμού στη Γαλλία, σχεδόν 1,45 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν λάβει τουλάχιστον μία δόση του εμβολίου. Μεταξύ αυτών λίγοι παραπάνω από 41.000 έχουν λάβει τις δύο δόσεις, σύμφωνα με τις υγειονομικές αρχές της χώρας.

Πηγή

www.real.gr

Get real time update about this post categories directly on your device, subscribe now.

Next Post

Τελευταία Νέα

Μεϊμαράκης σε εκδήλωση για το Μέλλον της Ευρώπης: Να προχωρήσουμε σε κοινές λύσεις για τα κοινά μας προβλήματα | ενότητες, πολιτική

«Κάθε μας συνάντηση είναι ξεχωριστή και ιστορική, ένα βήμα προς την ολοκλήρωση της Ευρώπης» Αυτό τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΚΟ του...

Διαβάστε Περισσότερα

Δημοφιλή Νέα