• Arkè Media Group
  • Radio Preveza 93
  • Arkè Advertising
  • Όροι και Προϋποθέσεις
  • Επικοινωνία
Πέμπτη, 22 Μαΐου 2025, 17:18
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Τοπικά
  • Περιφερειακά
  • Υγεία
No Result
View All Result
PrevezaPost
No Result
View All Result
ADVERTISEMENT
Home Κόσμος

Ελικόπτερο-ασθενοφόρο με τρεις επιβαίνοντες συνετρίβη στην πολιτεία του Μισισίπι

Από ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
12 Μαρτίου 2025
στα Κόσμος
Share on FacebookShare on Twitter


Ένα ελικόπτερο-ασθενοφόρο με έναν πιλότο και δύο εργαζόμενους σε νοσοκομείο συνετρίβη σε πυκνή δασώδη περιοχή στην Πολιτεία του Μισισίπι, στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπως ανακοίνωσαν τοπικοί αξιωματούχοι.

Σύμφωνα με το Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου του Μισισιπι, στο οποίο υπαγόταν το ελικόπτερο-ασθενοφόρο, δεν μετέφερε ασθενείς τη στιγμή της συντριβής. Το αεροσκάφος εκτελούσε αεροδιακομιδές τόσο προς το πανεπιστημιακό νοσοκομείο όσο και προς άλλα νοσηλευτικά ιδρύματα της περιοχής.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει διευκρινιστεί αν υπήρξαν τραυματίες ή νεκροί, καθώς η ανακοίνωση του νοσοκομείου δεν παρέχει σχετικές πληροφορίες.

Ο τηλεοπτικός σταθμός WAPT μετέδωσε ότι τουλάχιστον ένα άτομο έχασε τη ζωή του, ενώ τοπικοί αξιωματούχοι της κομητείας Μάντισον επιβεβαίωσαν στο δίκτυο WLBT ότι υπάρχουν θύματα, χωρίς ωστόσο να προσδιορίζουν τον ακριβή αριθμό.

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (FAA) έχει κινητοποιηθεί και οι αρμόδιες αρχές βρίσκονται καθ’ οδόν προς το σημείο της συντριβής, προκειμένου να διερευνήσουν τα αίτια του δυστυχήματος, τα οποία παραμένουν άγνωστα.

Ο κυβερνήτης του Μισισιπή, Τέιτ Ριβς, εξέφρασε τη θλίψη του για το περιστατικό, τονίζοντας τη σημαντική προσφορά των πρώτων ανταποκριτών.

«Είναι μια τραγική υπενθύμιση των κινδύνων που αναλαμβάνουν καθημερινά οι πρώτοι ανταποκριτές του Μισισιπή για να μας κρατούν ασφαλείς», δήλωσε μέσω Facebook. «Η πολιτεία μας δεν θα ξεχάσει ποτέ τη θυσία αυτών των ηρώων», πρόσθεσε.





Πηγή

www.enikos.gr

Previous Post

Πρωτοβουλίας Πολιτών για τον Ποδηλατόδρομο αναφορικά με το τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο: Με πρωτοβουλία μας άνοιξε η συζήτηση – με μεθόδευση της Δημοτικής Αρχής δεν λήφθηκε απόφαση

Next Post

Λαϊκή Συσπείρωση: Σχόλιο για τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου 7/3/2025

Next Post

Λαϊκή Συσπείρωση: Σχόλιο για τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου 7/3/2025

PrevezaPost

PrevezaPost

  • Arkè Media Group
  • Radio Preveza 93
  • Arkè Advertising
  • Όροι και Προϋποθέσεις
  • Επικοινωνία

© 2022 Prevezapost Inspired by Arkè Adv Partner of Arkè Media

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Τοπικά
  • Περιφερειακά
  • Υγεία

© 2022 Prevezapost Inspired by Arkè Adv Partner of Arkè Media

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να συναινέστε ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.