Επίσημη επίσκεψη στη Γερμανία θα πραγματοποιήσει την ερχόμενη Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου, ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Διεύθυνση Επικοινωνίας της τουρκικής προεδρίας.
Στη συνάντησή του με τον Γερμανό καγκελάριο, Όλαφ Σόλτς, ο Ερντογάν θα αναφερθεί «στις απάνθρωπες επιθέσεις του Ισραήλ κατά της Παλαιστίνης και θα μεταφέρει το μήνυμά του από το Βερολίνο στις ευρωπαϊκές χώρες, που δεν υψώνουν τη φωνή τους κατά των επιθέσεων του Ισραήλ», επισημαίνεται στην ανακοίνωση της τουρκικής προεδρίας.
Επίσης, ο Τούρκος πρόεδρος αναμένεται να θέσει επί τάπητος τις σχέσεις Τουρκίας-Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ στο τραπέζι θα βρίσκονται η αύξηση του όγκου των εμπορικών συναλλαγών μεταξύ Τουρκίας και Γερμανίας, καθώς και η ανάπτυξη της διμερούς συνεργασίας στους τομείς της αμυντικής βιομηχανίας και του ψηφιακού και πράσινου μετασχηματισμού.
Πηγή
www.enikos.gr