Θλίψη στην κηδεία της σπουδαίας βολεϊμπολίστριας


Το τελευταίο «αντίο» στην σπουδαία Ρούξι Ντουμιτρέσκου που «έφυγε» από την ζωή μόλις στα 46 της χρόνια, είπαν σήμερα συγγενείς και φίλοι του βόλεϊ.

 Η κηδεία έγινε στην πόλη Γκοβόρα της Ρουμανίας και στο μνήμα υπήρχαν φανέλες του Παναθηναϊκού και της Εθνικής ομάδας, για μια παίκτρια που έγραψε ιστορία με τις «πράσινες», ενώ αγωνίστηκε με επιτυχία και στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Μάλιστα η ομοσπονδία βόλεϊ της Ρουμανίας αποχαιρέτησε με μήνυμά της την σπουδαία Ρούξι Ντουμιτρέσκου αναφέροντας τα εξής:

«Αντίο, Ρούξι Ντουμιτρέσκου!

Οικογένεια, φίλοι και συγγενείς, οι μικροί βολεϊμπολίστες του Alpha Volleyball Sibiu, άνθρωποι που τη γνώριζαν ή όχι, οδήγησαν σήμερα την πρώην διεθνή σπουδαία Ρουξάντρα Ντουμιτρέσκου στο τελευταίο της ταξίδι. Στη γενέτειρά της, στο Μπέιλ Γκόβορα, ακόμη και ο ουρανός έκλαιγε καθ’ όλη τη διάρκεια της θρησκευτικής τελετής. Η ξανθιά κοπέλα, που χαροποίησε όλο τον κόσμο με το παιχνίδι της, άφησε πίσω της έναν 14χρονο γιο που θα μάθει ότι η μητέρα του ήταν βασίλισσα των φιλέ.

Η Ρούξι Ντουμιτρέσκου πέθανε ξαφνικά, σε ηλικία μόλις 46 ετών. Η μεγάλη της καρδιά σταμάτησε να χτυπά το βράδυ της Κυριακής. Η Ρουξάντρα κηδεύτηκε με τις φανέλες των ομάδων στις οποίες αγωνίστηκε: το νούμερο 18, από την Εθνική Ελλάδας, για την οποία αγωνίστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004, και το νούμερο 9, από τον Παναθηναϊκό.

Θα κρατήσουμε τη Ρούξι στην καρδιά μας για πάντα. Θα ζει για πάντα στις καρδιές των θαυμαστών, στις καρδιές όλων όσων τη γνώρισαν. Αυτό το Σαββατοκύριακο, σε όλους τους αγώνες βόλεϊ στη Ρουμανία, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της Ρουξάντρα Ντουμιτρέσκου.

Αντίο Ρούξι! Ο Θεός να βάλει την ψυχή σου σε ένα φωτεινό μέρος!».

Πηγή: filathlos.gr

Πηγή

www.real.gr

Next Post