• Arkè Media Group
  • Radio Preveza 93
  • Arkè Advertising
  • Όροι και Προϋποθέσεις
  • Επικοινωνία
Πέμπτη, 4 Ιουνίου 2026, 20:07
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Τοπικά
  • Περιφερειακά
  • Υγεία
No Result
View All Result
PrevezaPost
No Result
View All Result
ADVERTISEMENT
Home Κόσμος

Ιερέας έφερε τον… πανικό: Παιδιά ξέσπασαν σε κλάματα όταν τους είπε ότι ο Άγιος Βασίλης δεν είναι αληθινός

Από ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
15 Δεκεμβρίου 2024
στα Κόσμος
Share on FacebookShare on Twitter


Το να πεις σε μικρά παιδιά αν ο Άγιος Βασίλης είναι αληθινός ή όχι είναι μια απόφαση που συνήθως λαμβάνουν οι γονείς και γίνεται με επίπονη φροντίδα.

Για τους μαθητές ενός δημοτικού σχολείου στο Χάμσαϊρ, ωστόσο, το θαύμα της παιδικής τους ηλικίας έγινε κομμάτια αφού ένας ιερέας είπε στους μαθητές ότι ο Άγιος Βασίλης δεν υπάρχει.

Δακρυσμένα παιδιά, θυμωμένοι γονείς και ισχυρισμοί για «κατεστραμμένα Χριστούγεννα» ακολούθησαν την επίσκεψη του ιερέα Δρ Paul Chamberlain στο σχολείο Lee-on-the-Solent αυτή την εβδομάδα.

Ο Guardian ανέφερε ότι ήταν εκεί για να μιλήσει σε ένα μάθημα θρησκευτικής εκπαίδευσης για τη γέννηση του Ιησού, αλλά το εύρος της ομιλίας του σύντομα διευρύνθηκε.

Είπε στους μαθητές, ηλικίας μεταξύ 10 και 11 ετών, ότι ο Πατέρας των Χριστουγέννων δεν ήταν αληθινός, ωθώντας τους μαθητές να κλαίνε με λυγμούς. Είπε επίσης ότι κάθε χρόνο οι γονείς τους ήταν αυτοί που αγόραζαν τα δώρα που υποτίθεται πως έφερνε ο Άγιος Βασίλης και έτρωγαν τα μπισκότα που είχαν αφήσει τα παιδιά έξω για τον Άγιο Βασίλη.

Ο δόκτωρ Πολ Τσάμπερλεν στη συνέχεια ζήτησε συγγνώμη για την ομιλία του στο σχολείο του Χάμσαϊρ αφού θυμωμένοι γονείς είπαν ότι «κατέστρεψε τα Χριστούγεννα».

Η απάντηση της Επισκοπής για το… φιάσκο με τον Άγιο Βασίλη

Ένας εκπρόσωπος της Επισκοπής του Πόρτσμουθ δήλωσε: «Καταλαβαίνουμε ότι ο εφημέριος του St Faith’s, Lee-on-the-Solent, ο αιδεσιμότατος Paul Chamberlain, διηύθυνε ένα μάθημα RE για παιδιά 10 και 11 ετών στο Lee-on. -Solent junior school. Αφού μίλησε για την ιστορία της γέννησης από τη Βίβλο, έκανε μερικά σχόλια για την ύπαρξη του Πατέρα Χριστουγέννων. Έχει αποδεχτεί ότι αυτό ήταν λάθος κρίσης και δεν έπρεπε να το κάνει. Ζήτησε ανεπιφύλακτα συγγνώμη από το σχολείο, από τους γονείς και τα παιδιά και ο διευθυντής έγραψε αμέσως σε όλους τους γονείς για να το εξηγήσει».

«Το σχολείο και η επισκοπή συνεργάστηκαν για να αντιμετωπίσουν αυτό το ζήτημα και ο διευθυντής έστειλε τώρα επιστολή στους γονείς για δεύτερη φορά, στέλνοντάς τους τη συγγνώμη του Παύλου» πρόσθεσε.





Πηγή

www.enikos.gr

Previous Post

Κόντρα Σταϊκούρα – Νέας Αριστεράς για τα Τέμπη: «Το αργότερο τέλη Φεβρουαρίου 2025 το πόρισμα»

Next Post

ΗΠΑ: Το δίκτυο ABC σε εξωδικαστικό συμβιβασμό με τον Τραμπ

Next Post

ΗΠΑ: Το δίκτυο ABC σε εξωδικαστικό συμβιβασμό με τον Τραμπ

PrevezaPost

PrevezaPost

  • Arkè Media Group
  • Radio Preveza 93
  • Arkè Advertising
  • Όροι και Προϋποθέσεις
  • Επικοινωνία

© 2022 Prevezapost Inspired by Arkè Adv Partner of Arkè Media

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Τοπικά
  • Περιφερειακά
  • Υγεία

© 2022 Prevezapost Inspired by Arkè Adv Partner of Arkè Media

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να συναινέστε ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.