• Arkè Media Group
  • Radio Preveza 93
  • Arkè Advertising
  • Όροι και Προϋποθέσεις
  • Επικοινωνία
Τετάρτη, 20 Μαΐου 2026, 12:59
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Τοπικά
  • Περιφερειακά
  • Υγεία
No Result
View All Result
PrevezaPost
No Result
View All Result
ADVERTISEMENT
Home Κόσμος

Καλιφόρνια: Καρχαρίας κατασπάραξε αθλήτρια – «Δεν ήθελε να ζει με το φόβο»

Από ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
30 Δεκεμβρίου 2025
στα Κόσμος
Share on FacebookShare on Twitter


Τραγική κατάληξη είχαν στην Καλιφόρνια, οι έρευνες για μία αθλήτρια, η οποία εξαφανίστηκε ενώ κολυμπούσε μπροστά από τον σύζυγό της, την στιγμή που τους επιτέθηκε καρχαρίας. Μετά την επίθεση μάρτυρες ανέφεραν ότι είδαν τον καρχαρία να αναδύεται κρατώντας ένα σώμα στο στόμα του και να εξαφανίζεται εκ νέου.

Από τότε οι αρχές έψαχναν συνεχώς την θάλασσα για την Έρικα Φοξ η οποία είχε εξαφανιστεί, από εκείνη την ημέρα. Το πτώμα της τριαθλήτριας ανασύρθηκε μια εβδομάδα μετά την εξαφάνισή της.  Το πτώμα της Fox βρέθηκε το Σάββατο το απόγευμα.

Είχε ακόμα ακόμα τη μαύρη στολή της αθλήτριας. Το μακάβριο εύρημα εντοπίστηκε νότια της παραλίας Davenport Beach στη Σάντα Κρουζ — περίπου 25 μίλια από το σημείο όπου εθεάθη για τελευταία φορά να κολυμπά, σύμφωνα με τον συντετριμμένο σύζυγό της.

Ο Jean-Francis Vanreusel κολυμπούσε περίπου 100 μέτρα πίσω από τη σύζυγό του, μαζί με 13 άλλα μέλη ενός τοπικού κολυμβητικού συλλόγου στις 21 Δεκεμβρίου, όταν ένας καρχαρίας έσυρε την επί 30 χρόνια σύζυγό του κάτω από το νερό, όπως είπε ο ίδιος στο Mercury News.

Μάρτυρες ανέφεραν ότι είδαν έναν καρχαρία με ένα ανθρώπινο σώμα στα σαγόνια του πριν βυθιστεί, σύμφωνα με έναν αξιωματικό της Ακτοφυλακής, όπως μετέδωσε το ABC News. «Δεν ήθελε να ζει με το φόβο», δήλωσε ο Vanreusel στην Mercury News.

Φορούσε ακόμα το βραχιολάκι για τους καρχαρίες

Ο Vanreusel είπε ότι η Φοξ, 55 ετών, βρέθηκε να φοράει ακόμα το «βραχιολάκι του καρχαρία» στον αστράγαλό της. Η ηλεκτρομαγνητική συσκευή έχει σκοπό να απομακρύνει τους καρχαρίες, αλλά προφανώς αυτή την φορά δεν λειτούργησε αποτελεσματικά.

Ο τραγικός θάνατός της είναι η δεύτερη θανατηφόρα επίθεση καρχαρία στο Lovers Point σε 73 χρόνια και η πρώτη από τότε που ένα 17χρονο αγόρι σκοτώθηκε τον Δεκέμβριο του 1952, σύμφωνα με το Mercury News.





Πηγή

www.enikos.gr

Previous Post

Η κυβέρνηση οφείλει να μας πει ποια είναι τα 18 μπλόκα των αγροτών που είναι υπέρ του διαλόγου

Next Post

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Αρνητική διάθεση για συνάντηση Ανδρουλάκη-Μητσοτάκη για τις Ανεξάρτητες Αρχές

Next Post

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Αρνητική διάθεση για συνάντηση Ανδρουλάκη-Μητσοτάκη για τις Ανεξάρτητες Αρχές

PrevezaPost

PrevezaPost

  • Arkè Media Group
  • Radio Preveza 93
  • Arkè Advertising
  • Όροι και Προϋποθέσεις
  • Επικοινωνία

© 2022 Prevezapost Inspired by Arkè Adv Partner of Arkè Media

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Τοπικά
  • Περιφερειακά
  • Υγεία

© 2022 Prevezapost Inspired by Arkè Adv Partner of Arkè Media

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να συναινέστε ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.