• Arkè Media Group
  • Radio Preveza 93
  • Arkè Advertising
  • Όροι και Προϋποθέσεις
  • Επικοινωνία
Κυριακή, 22 Ιουνίου 2025, 23:41
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Τοπικά
  • Περιφερειακά
  • Υγεία
No Result
View All Result
PrevezaPost
No Result
View All Result
ADVERTISEMENT
Home Κόσμος

Κωνσταντινούπολη: Ξεκίνησε η τριμερής συνάντηση Ουκρανίας- ΗΠΑ-Τουρκίας

Από ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
16 Μαΐου 2025
στα Κόσμος
Share on FacebookShare on Twitter


Oι Ουκρανοί συνομίλησαν νωρίτερα με Ευρωπαίους αξιωματούχους

Ξεκίνησε η συνάντηση στην Κωνσταντινούπολη μεταξύ αξιωματούχων της Ουκρανίας, της Τουρκίας και των ΗΠΑ, όπως δήλωσε πηγή από το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών, εν μέσω προσπαθειών για την επίτευξη συμφωνίας που τελικά θα οδηγήσει στον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία.

Η συνάντηση πραγματοποιείται στο ανάκτορο Ντολμά Μπαχτσέ και συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Μάρκο Ρούμπιο, ο Τούρκος ομόλογός του Χακάν Φιντάν, ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Άγκυρα Τομ Μπάρακ, ο Ουκρανός υπουργός Εξωτερικών Αντρίι Σιμπίχα και ο υπουργός Άμυνας Ρουστέμ Ουμέροφ.

Turkey – US – Ukraine meeting in Istanbul is underway.

Turkey side:
• FM Fidan
• Intel Chief Kalin
• Deputy FM Ekinci

US:
• Sec Rubio
• Special Envoy Kellogg
• Amb. Barrack

Ukraine:
• Presidential Office Head: Yermak
• FM Shiba
• Defense Min Umerov pic.twitter.com/Sk5lag3VEI

— Ragıp Soylu (@ragipsoylu) May 16, 2025

Νωρίτερα υψηλόβαθμοι Ουκρανοί αξιωματούχοι συναντήθηκαν με Ευρωπαίους συμβούλους ασφαλείας, δήλωσε πηγή της ουκρανικής αντιπροσωπείας στο AFP.

 

 

🇷🇺I🇺🇦Russia-Ukraine peace talks in Istanbul

➡️US Secretary of State Rubio arrives in Istanbul

➡️Rubio to attend series of meetings at Dolmabahce Presidential Working Office with Turkish, Ukrainian, and Russian delegation https://t.co/AmTPkyVva1 pic.twitter.com/fuXdtL2P0Q

— Anadolu English (@anadoluagency) May 16, 2025

Στη συνάντηση αυτή πήραν μέρος οι Ουκρανοί υπουργοί Άμυνας Ρουστέμ Ουμέροφ και Εξωτερικών Αντρίι Σίμπιχα, ο Αντρίι Γερμάκ, προσωπάρχης του προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι, όπως και σύμβουλοι ασφαλείας από τη Γαλλία, τη Γερμανία και τη Βρετανία και ο Αμερικανός εκπρόσωπος Κιθ Κέλογκ, πρόσθεσε η ίδια πηγή.

 





Πηγή

www.real.gr

Previous Post

Οι ΗΠΑ εγγυητές της ενίσχυσης των Ναυπηγείων

Next Post

ΔΥΠΑ – Ενημερωτική επίσκεψη στο 1ο Πρότυπο Γυμνάσιο Πρέβεζας

Next Post

ΔΥΠΑ - Ενημερωτική επίσκεψη στο 1ο Πρότυπο Γυμνάσιο Πρέβεζας

PrevezaPost

PrevezaPost

  • Arkè Media Group
  • Radio Preveza 93
  • Arkè Advertising
  • Όροι και Προϋποθέσεις
  • Επικοινωνία

© 2022 Prevezapost Inspired by Arkè Adv Partner of Arkè Media

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Τοπικά
  • Περιφερειακά
  • Υγεία

© 2022 Prevezapost Inspired by Arkè Adv Partner of Arkè Media

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να συναινέστε ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.