• Arkè Media Group
  • Radio Preveza 93
  • Arkè Advertising
  • Όροι και Προϋποθέσεις
  • Επικοινωνία
Τετάρτη, 11 Ιουνίου 2025, 23:23
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Τοπικά
  • Περιφερειακά
  • Υγεία
No Result
View All Result
PrevezaPost
No Result
View All Result
ADVERTISEMENT
Home Κόσμος

«Ο Πούτιν δεν θα μείνει ατιμώρητος για τον θάνατο του συζύγου μου»

Από ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
16 Φεβρουαρίου 2024
στα Κόσμος
Share on FacebookShare on Twitter


Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν πρέπει να «θεωρηθεί προσωπικά υπεύθυνος» και να «τιμωρηθεί» για τις κτηνωδίες που διαπράχθηκαν σε βάρος του Αλεξέι Ναβάλνι, ο οποίος πέθανε σήμερα στη φυλακή, ήταν η αντίδραση της συζύγου του Γιούλια Ναβάλναγια από τη Γερμανία.

«Εάν αυτή είναι η αλήθεια, θα ήθελα ο Πούτιν, όλο το προσωπικό του, όλο το περιβάλλον του, όλη η κυβέρνησή του, οι φίλοι του, να γνωρίζουν ότι θα τιμωρηθούν για αυτό που έκαναν στη χώρα μας, στην οικογένειά μου και στον σύζυγό μου. Θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη και αυτή η ημέρα θα έλθει σύντομα», δήλωσε, πολύ συγκινημένη, η Γιούλια Ναβάλναγια από το βήμα της Συνόδου του Μονάχου για την Ασφάλεια.

«Διερωτήθηκα εάν έπρεπε να μείνω εδώ μπροστά σας ή εάν έπρεπε να επιστρέψω κοντά στα παιδιά μου και αναρωτήθηκα τι θα έκανε ο Αλεξέι εάν βρισκόταν στη θέση μου και είμαι βέβαιη ότι θα παρέμενε εδώ, σε αυτό το βήμα», είπε η Ναβάλναγια στην αρχή της σύντομης δήλωσής της, η οποία έγινε δεκτή από παρατεταμένα χειροκροτήματα των συμμετεχόντων σε αυτήν τη Σύνοδο, η οποία συγκεντρώνει κάθε χρόνο την ελίτ της παγκόσμιας διπλωματίας.

Η Γιούλια Ναβάλναγια προέτρεψε τη διεθνή κοινότητα να ζητήσει από τον Βλαντίμιρ Πούτιν να λογοδοτήσει.

«Θα ήθελα να απευθύνω μία έκκληση προς τη διεθνή κοινότητα, σε όλους τους λαούς του κόσμου, προκειμένου να συγκεντρωθούν και να πολεμήσουν αυτό το κακό, ενάντια σε αυτό το φρικτό καθεστώς που μαστίζει σήμερα τη Ρωσία και προκειμένου αυτό το καθεστώς και ο Βλαντίμιρ Πούτιν να θεωρηθούν προσωπικά υπεύθυνοι για όλες τις κτηνωδίες που διέπραξαν στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια», υπογράμμισε.

Στο Μόναχο, η Γιούλια Ναβάλναγια συναντήθηκε με τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν, ο οποίος της εξέφρασε τα συλλυπητήριά του και υποστήριξε πως η Ρωσία είναι «υπεύθυνη» για τον θάνατο του Ρώσου αντιφρονούντα.

 

💬Yulia Navalnaya at the Munich Security Conference:

“I want #Putin and all his associates to know that they will be responsible for everything they have done to our country and my family. And that day will come very soon. I would like to call on the international community and… pic.twitter.com/6XEa8ObFtw

— The Anti-Corruption Foundation (@ACF_int) February 16, 2024

‘If this is true, I want Putin and everyone around him to know that they will be held accountable for everything they did to our country, to my family.’

Yulia Navalnaya, Alexei Navalny’s wife speaks after her husband’s death.

More: https://t.co/rZ0pCSkmIO

📺 Sky 501 pic.twitter.com/LymLXBIQgf

— Sky News (@SkyNews) February 16, 2024

Η μητέρα του Ναβάλνι, Λιουντμίλα Ναβάλναγια, δήλωσε πως δεν θέλει να «ακούσει συλλυπητήρια».

 «Η Ρωσία είναι υπεύθυνη για τον θάνατο του» Ναβάλνι λέει ο Αμερικανός ΥΠΕΞ στη σύζυγο του Ρώσου αντιφρονούντα

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν συναντήθηκε σήμερα με τη Γιούλια Ναβάλναγια στη Διάσκεψη για την Ασφάλεια του Μονάχου και εξέφρασε τα συλλυπητήριά του αν αληθεύουν οι πληροφορίες για τον θάνατο του συζύγου της, Αλεξέι Ναβάλνι, ανέφερε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Ο Μπλίνκεν «επανέλαβε ότι η Ρωσία είναι υπεύθυνη για τον θάνατό του» Ρώσου αντιφρονούνται τόνισε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

H ανάρτηση του Ναβάλνι για τη σύζυγό του την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Ανάμεσα στις τελευταίες του αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Ναβάλνι έστειλε στη σύζυγό του μήνυμα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. «Όλα είναι σαν σε τραγούδι μαζί σου. Ανάμεσά μας υπάρχουν πόλεις, τα φώτα απογείωσης των αεροδρομίων, μπλε χιονοθύελλες και χιλιάδες χιλιόμετρα. Αλλά νιώθω ότι είσαι κοντά μου κάθε δευτερόλεπτο και σε αγαπώ όλο και περισσότερο» είχε γράψει μεταξύ άλλων.

Крошка, у нас с тобой все как в песне: между нами города, взлетные огни аэродромов, синие метели и тысячи километров. Но я чувствую, что ты рядом каждую секунду, и я люблю тебя все сильнее ❤️ pic.twitter.com/gnnTf7RYrR

— Alexey Navalny (@navalny) February 14, 2024





Πηγή

www.enikos.gr

Previous Post

Η χώρα θα εξοικονομήσει 850 εκατ. ευρω από τόκους την ερχόμενη 10ετία

Next Post

Η πολιτική διαθήκη του Αλεξέι Ναβάλνι στο βραβευμένο ντοκιμαντέρ του Ντάνιελ Ρόερ

Next Post

Η πολιτική διαθήκη του Αλεξέι Ναβάλνι στο βραβευμένο ντοκιμαντέρ του Ντάνιελ Ρόερ

PrevezaPost

PrevezaPost

  • Arkè Media Group
  • Radio Preveza 93
  • Arkè Advertising
  • Όροι και Προϋποθέσεις
  • Επικοινωνία

© 2022 Prevezapost Inspired by Arkè Adv Partner of Arkè Media

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Τοπικά
  • Περιφερειακά
  • Υγεία

© 2022 Prevezapost Inspired by Arkè Adv Partner of Arkè Media

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να συναινέστε ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.