Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης έκανε το εμβόλιο της AstraZeneca μετά την αναβολή εξαιτίας ανησυχιών για την ασφάλειά του | ενότητες, κόσμος


Related Posts

Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης, ο Πραγιούτ Τσαν-ό-τσα, έγινε σήμερα ο πρώτος άνθρωπος στη χώρα αυτή της νοτιοανατολικής Ασίας που έλαβε το εμβόλιο της AstraZeneca για τον νέο κορωνοϊό, μετά την απόφαση να αναβληθεί η έναρξη της αξιοποίησής του την περασμένη εβδομάδα, λόγω των ανησυχιών για πιθανές παρενέργειες του προϊόντος.

Ο Πραγιούτ και άλλα μέλη της κυβέρνησής του προγραμματιζόταν να εμβολιαστούν την Παρασκευή, αλλά η Μπανγκόκ ανακοίνωσε εκείνη την ημέρα πως αναστέλλει προσωρινά την αξιοποίηση του εμβολίου της AstraZeneca, εξαιτίας των περιστατικών θρόμβωσης που εξώθησαν τις αρχές ειδικά σε χώρες της Ευρώπης να αναβάλλουν τη χορήγησή του.

Το υπουργείο Υγείας της Ταϊλάνδης ανήγγειλε χθες ότι η χρήση του εμβολίου της βρετανοσουηδικής φαρμακευτικής θα προχωρήσει, καθώς αρκετές χώρες διαβεβαιώνουν πως δεν έχουν διαγνωστεί θρομβώσεις σε ασθενείς μετά τη χορήγησή του.

Πηγή

www.real.gr

Get real time update about this post categories directly on your device, subscribe now.

Next Post

Τελευταία Νέα

Στην Τρίπολη αύριο ο Μητσοτάκης – Αναλυτικά το πρόγραμμα | ενότητες, πολιτική

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί αύριο Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου την Τρίπολη. Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού έχει ως εξής:Στις 10:00...

Διαβάστε Περισσότερα

Δημοφιλή Νέα