Πέθανε 23χρονη σε συναυλία της Τέιλορ Σουίφτ στη Βραζιλία – Καταγγελίες για ασφυκτικές συνθήκες


Η τραγουδίστρια αναβάλλει τη συναυλία της στο Ρίο, έπειτα από το περιστατικό.

Μια 23χρονη φαν της Τέιλορ Σουίφτ πέθανε στο Olimpico Nilton Santos του Ρίο ντε Τζανέιρο στην Βραζιλία, που φιλοξένησε τη συναυλία της σταρ, λίγο πριν ξεκινήσει το σόου. Μάλιστα, η τραγουδίστρια αναβάλλει τη συναυλία της στο Ρίο, έπειτα από το περιστατικό, όπως αναφέρει η ΕΡΤ.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι γράφω αυτές τις λέξεις, αλλά με την καρδιά μου κομμάτια λέω ότι χάσαμε μία φαν νωρίτερα απόψε, πριν από τη συναυλία μου. Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο συντετριμμένη είμαι. Έχω πολύ λίγες πληροφορίες, πέρα από το γεγονός ότι ήταν τόσο απίστευτα όμορφη και πολύ νέα», έγραψε η τραγουδίστρια μέσω του επίσημου προφίλ της στο Instagram.

«Θέλω να πω τώρα ότι αισθάνομαι βαθιά αυτή την απώλεια και η ραγισμένη καρδιά μου είναι στην οικογένεια και τους φίλους της. Αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που πίστευα ότι θα συνέβαινε όταν αποφασίσαμε να φέρουμε την περιοδεία στη Βραζιλία».

 Πετούσε μπουκάλια με νερό στο κοινό

Η ατμόσφαιρα στο στάδιο ήταν αποπνικτική κατά τη διάρκεια της συναυλίας, σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που την παρακολούθησαν. Σε βίντεο στα social media, η Τέιλορ Σουίφτ φαίνεται να ζητά να δώσουν νερό στο κοινό και κάποια στιγμή πέταξε η ίδια ένα μπουκάλι στον κόσμο.

Πηγή

www.real.gr

Next Post