• Arkè Media Group
  • Radio Preveza 93
  • Arkè Advertising
  • Όροι και Προϋποθέσεις
  • Επικοινωνία
Τρίτη, 20 Ιανουαρίου 2026, 11:14
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Τοπικά
  • Περιφερειακά
  • Υγεία
No Result
View All Result
PrevezaPost
No Result
View All Result
ADVERTISEMENT
Home Κόσμος

Παρίσι: Σταμάτησαν τα τρένα στην Gare du Nord

Από ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
8 Μαρτίου 2025
στα Κόσμος
Share on FacebookShare on Twitter


Συναγερμός σήμανε στις γαλλικές αρχές, καθώς μια βόμβα από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο εντοπίστηκε στις σιδηροδρομικές γραμμές του σταθμού Gare du Nord, στο Παρίσι, ανακοίνωσε η εθνική σιδηροδρομική εταιρεία της Γαλλίας TER.

«Μια βόμβα που δεν έχει εκραγεί από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο εντοπίστηκε κοντά στις σιδηροδρομικές γραμμές», ανέφερε η εταιρεία στην πλατφόρμα X.

🔴 7h31
Paris Gare du Nord

La circulation des trains est interrompue au départ et à l’arrivée de la gare du Nord jusqu’à 10h00 à la demande des forces de l’ordre. Une bombe non explosée de la seconde guerre mondiale a été découverte à proximité des voies. ⤵

— TER Hauts-de-France (@TERHDF) March 7, 2025

Ο εντοπισμός της βόμβας έχει επηρεάσει τόσο τα τοπικά δρομολόγια του μετρό όσο και τις εθνικές και διεθνείς σιδηροδρομικές συνδέσεις.

ℹ️ Retrouvez sur le site les itinéraires de substitution 👇 #RERB https://t.co/5UCSkWNTv5

— RER B (@RERB) March 7, 2025

Σύμφωνα με τον ιστότοπο της Eurostar, τουλάχιστον τρία προγραμματισμένα δρομολόγια με αναχώρηση από τον σταθμό Gare du Nord το πρωί της Παρασκευής ακυρώθηκαν.

Η εταιρεία διεθνών σιδηροδρομικών μεταφορών δεν απάντησε άμεσα σε σχετικό αίτημα για σχολιασμό μέσω email από το Reuters.

Ο σιδηροδρομικός σταθμός Gare du Nord βρίσκεται στα βόρεια του Παρισιού και είναι ο πιο πολυσύχναστος σιδηροδρομικός σταθμός της χώρας, εξυπηρετώντας περίπου 700.000 άτομα κάθε μέρα, σύμφωνα με την SNCF.

Η βόμβα, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, βρέθηκε «στη μέση των γραμμών» στο προάστιο του Παρισιού Σεν Ντενί, κατά τη διάρκεια νυχτερινών εργασιών στις γραμμές.





Πηγή

www.enikos.gr

Previous Post

Καραθανασόπουλος: «Τεράστιες οι ευθύνες της κυβέρνησης για το όργιο καταστολής»

Next Post

Ιμάμογλου: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία της Τουρκίας

Next Post

Ιμάμογλου: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία της Τουρκίας

PrevezaPost

PrevezaPost

  • Arkè Media Group
  • Radio Preveza 93
  • Arkè Advertising
  • Όροι και Προϋποθέσεις
  • Επικοινωνία

© 2022 Prevezapost Inspired by Arkè Adv Partner of Arkè Media

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Τοπικά
  • Περιφερειακά
  • Υγεία

© 2022 Prevezapost Inspired by Arkè Adv Partner of Arkè Media

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να συναινέστε ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.