• Arkè Media Group
  • Radio Preveza 93
  • Arkè Advertising
  • Όροι και Προϋποθέσεις
  • Επικοινωνία
Δευτέρα, 18 Μαΐου 2026, 13:23
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Τοπικά
  • Περιφερειακά
  • Υγεία
No Result
View All Result
PrevezaPost
No Result
View All Result
ADVERTISEMENT
Home Κόσμος

Το μεγάλο δίλημμα που αντιμετωπίζει καθώς πλησιάζουν τα γενέθλια του πρίγκιπα Λούις

Από ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
22 Απριλίου 2024
στα Κόσμος
Share on FacebookShare on Twitter


Η Κέιτ Μίντλετον θεωρείται ότι αντιμετωπίζει ένα μεγάλο δίλημμα ενόψει των έκτων γενεθλίων του πρίγκιπα Λούις αυτή την εβδομάδα.  Το μικρότερο παιδί της Κέιτ και του πρίγκιπα Γουίλιαμ θα γίνει έξι ετών στις 23 Απριλίου και ήδη έχουν ξεκινήσει τα σενάρια για το αν η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα διατηρήσει μια προσωπική παράδοση.

Για όσους δεν γνωρίζουν πολλά για τη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας, η Κέιτ Μίντλετον την ημέρα των γενεθλίων κάθε παιδιού της, δημοσιεύει μια νέα φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πρόκειται για φωτογραφίες που τραβά η ίδια.

Ωστόσο, φέτος κανείς δεν γνωρίζει τι θα πράξει, μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τη δημοσίευση της επεξεργασμένης φωτογραφίας με τα παιδιά της την Ημέρα της Μητέρας, τον περασμένο μήνα.

Τι προτείνει στην Κέιτ Μίντλετον βασιλικός σχολιαστής

Μιλώντας στο Fox News, ο βασιλικός σχολιαστής Κρίστοφερ Άντερσεν πρότεινε στη μελλοντική βασίλισσα της Αγγλίας να τραβήξει τη φωτογραφία του Λούις επαγγελματίας φωτογράφος ή απλώς να αποφύγει να την επεξεργαστεί.

«Η πρότασή μου θα ήταν είτε η Κέιτ να τραβήξει τη φωτογραφία και να μην την επεξεργαστεί ή να την τραβήξει και να εξηγήσει εκ των προτέρων πώς και γιατί άλλαξε τη φωτογραφία», δήλωσε. «Αλλιώς να την τραβήξει ένας επαγγελματίας φωτογράφος και να δώσει όλες τις απαραίτητες διευκρινίσεις».

«Εννοώ, θα έχει πραγματικά σημασία; Οι θεωρίες συνωμοσίας θα συνεχιστούν ούτως ή άλλως.  Αυτό το συγκεκριμένο τζίνι είναι έξω από το μπουκάλι», πρόσθεσε ο συγγραφέας του Last King.

Καλά νέα για την ανάρρωση της Κέιτ Μίντλετον

Η ανάρρωση της Κέιτ Μίντλετον πηγαίνει “πολύ καλά” με τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ να στέλνει ένα μήνυμα στον κόσμο, επιστρέφοντας στην κανονικότητα, δήλωσε παράλληλα ένας άλλος ειδικός σε θέματα της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας.

Την περασμένη εβδομάδα, ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο Πρίγκιπας Τζορτζ εθεάθησαν σε αγώνα της Άστον Βίλα στην πρώτη τους έξοδο μετά το σοκ από τη διάγνωση του καρκίνου της Kέιτ.  Και την Πέμπτη, ο Ουίλιαμ βοήθησε σε φιλανθρωπικό ίδρυμα διανομής τροφίμων στο Σάρεϊ.

Ο βασιλικός εμπειρογνώμονας Richard Fitzwilliams δήλωσε ότι η εμφάνιση την «κατάλληλη στιγμή» αποδεικνύει ότι η βασιλική οικογένεια είναι στον δρόμο της επιστροφής στην κανονικότητα. Είπε στην Sun: «Η βασιλική οικογένεια συνειδητοποιεί ότι κάθε τι που κάνει στέλνει ένα μήνυμα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο».

«Δεν ήταν απλώς το θέμα ότι εμφανίστηκε με τον Τζορτζ σε μια ευχάριστη περίσταση. Η ουσία ήταν πως έστειλε ένα μήνυμα ότι τα πράγματα συνεχίζονται κανονικά – στο βαθμό που είναι λογικό να αναμένεται κάτι τέτοιο.  Αν η Κέιτ ήταν εκεί, θα ήταν φανταστικό, αλλά κανείς δεν το περιμένει αυτό. Ο κόσμος δεν θα το περίμενε αυτό μετά το βιντεοσκοπημένο μήνυμά της, το οποίο νομίζω ότι είναι το πιο γενναίο που έχει γίνει ποτέ για θέμα υγείας από δημόσιο πρόσωπο στη Βρετανία».

Ο βασιλικός εμπειρογνώμονας Fitzwilliams είπε ότι η εμφάνιση του Ουίλιαμ έστειλε μήνυμα πως εκείνος και η Κέιτ είναι σε καλό δρόμο ώστε να επιστρέψουν ξανά τα βασιλικά τους καθήκοντα.

Είπε: «Ξέρουμε ότι ο Ουίλιαμ θα επιστρέψει στα βασιλικά του καθήκοντα σύντομα. Προφανώς η βασιλική οικογένεια τον χρειάζεται. Αυτή ήταν μια σημαντική εμφάνιση, απλά με την έννοια ότι ήταν κάτι που θα μπορούσε κανείς να αποκαλέσει φυσιολογικό. Προφανώς, με τη βασιλική οικογένεια ελάχιστα πράγματα είναι πραγματικά φυσιολογικά αυτή τη στιγμή. Φαίνεται ξεκάθαρα ότι φροντίζει τα παιδιά όσο είναι εφικτό. Θέλω να πω, είναι ένα βάρος που έχει ο Ουίλιαμ.  Έστειλε αυτό το μήνυμα ότι κάποια πράγματα συνεχίζονται, πάνω κάτω κανονικά».

Ο Fitzwilliams πρόσθεσε: «Από την άλλη πλευρά, ξέρουμε ότι δεν είναι όλα φυσιολογικά, και ξέρουμε ότι είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος. Εκείνος και η Κέιτ υποστηρίζουν περίπου 50 φιλανθρωπικές οργανώσεις και πρωτοβουλίες. Ξέρουν πολύ καλά ότι υπάρχει τεράστιο κύρος όταν κάποιος από τους δυο συνδέεται με έναν συγκεκριμένο οργανισμό ή σκοπό. Οι δημοσκοπήσεις κατέστησαν απολύτως σαφές πού βρίσκεται η δημόσια υποστήριξη στη βασιλική οικογένεια, και το γεγονός ότι χαίρουν τόσο μεγάλης εκτίμησης».

 

 

 



Πηγή

www.enikos.gr

Previous Post

Κυπελλούχος ΕΠΣ ο Ερμής Καναλίου για το 2024 – MVP του αγώνα ο σκόρερ του Ερμή Γιώργος Ράπτης (pics)

Next Post

Πίθηκος βγάζει selfie με τουρίστες στο Μπαλί και «ρίχνει» το διαδίκτυο

Next Post

Πίθηκος βγάζει selfie με τουρίστες στο Μπαλί και «ρίχνει» το διαδίκτυο

PrevezaPost

PrevezaPost

  • Arkè Media Group
  • Radio Preveza 93
  • Arkè Advertising
  • Όροι και Προϋποθέσεις
  • Επικοινωνία

© 2022 Prevezapost Inspired by Arkè Adv Partner of Arkè Media

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Τοπικά
  • Περιφερειακά
  • Υγεία

© 2022 Prevezapost Inspired by Arkè Adv Partner of Arkè Media

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να συναινέστε ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.