Ο Εμανουέλ Μακρόν και η Μπριζίτ Μακρόν «είναι καλά» δήλωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για το επεισόδιο που έπιασαν οι κάμερες κατά την άφιξη του Γάλλου προέδρου στο Βιετνάμ, την περασμένη Κυριακή. Στο βίντεο αυτό διακρίνονται μόνο τα χέρια της συζύγου του Μακρόν, η οποία τον χτυπάει στο πρόσωπο και εκείνος υποχωρεί έκπληκτος.
Ο Μακρόν προσπάθησε να υποβαθμίσει το επεισόδιο, υποστηρίζοντας ότι ήταν μια στιγμή «χαλάρωσης» με τη σύζυγό του. «Είναι μια χαρά» είπε ο Τραμπ, δηλώνοντας ότι έχει μιλήσει μαζί του.
Όταν ρωτήθηκε αν θα του έδινε κάποια συμβουλή, ο Αμερικανός πρόεδρος αστειεύτηκε: «Πρέπει να βεβαιώνεται ότι είναι κλειστή η πόρτα» και αμέσως πρόσθεσε: «Του μίλησα, είναι μια χαρά, και οι δύο είναι μια χαρά».
Another instant Trump classic🤣
Doocy: “This week there was a video on board a plane that showed the First Lady of France slapping her husband, Emmanuel Macron. Do you have any world leader to world leader marital advice?”
President Trump: “Make sure the door remains closed.” pic.twitter.com/B8X28KVjTO
— Benny Johnson (@bennyjohnson) May 30, 2025
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters, AFP
Πηγή
www.enikos.gr