• Arkè Media Group
  • Radio Preveza 93
  • Arkè Advertising
  • Όροι και Προϋποθέσεις
  • Επικοινωνία
Τετάρτη, 9 Ιουλίου 2025, 23:15
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Τοπικά
  • Περιφερειακά
  • Υγεία
No Result
View All Result
PrevezaPost
No Result
View All Result
ADVERTISEMENT
Home Κόσμος

Χάντερ Μπάιντεν: Δεν θα καταθέσει στη δίκη του

Από ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
11 Ιουνίου 2024
στα Κόσμος
Share on FacebookShare on Twitter


Ο Χάντερ Μπάιντεν, ο γιος του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν, δεν θα καταθέσει στην ποινική δίκη του, όπου κατηγορείται ότι το 2018 απέκρυψε από την κυβέρνηση το γεγονός ότι έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών προκειμένου να αγοράσει παρανόμως ένα όπλο, σύμφωνα με το αμερικανικό ειδησεογραφικό δίκτυο CNN.

Ο Άμπι Λόουελ, ο δικηγόρος του Χάντερ Μπάιντεν, άφησε να εννοηθεί σήμερα στο δικαστήριο ότι ο πελάτης του δεν θα καταθέσει, αφήνοντας τον δικαστή να δώσει οδηγία στους ενόρκους να μην το θεωρήσουν επιβαρυντικό στοιχείο για τον ίδιο. Η οδηγία αυτή θα δοθεί αργότερα σήμερα.

Οι εισαγγελείς στην πρώτη ποινική δίκη τέκνου εν ενεργεία προέδρου ολοκλήρωσαν την εξέταση των μαρτύρων την Παρασκευή. Την περασμένη εβδομάδα οι μάρτυρες έδωσαν μια εκ των έσω εικόνα της μάχης που έδινε τα προηγούμενα χρόνια ο Χάντερ Μπάιντεν με την εξάρτησή του από το αλκοόλ και την κοκαΐνη.

Λόγω της χρήσης ναρκωτικών, απαγορευόταν να αγοράσει όπλο. Ο 54χρονος γιος του προέδρου έχει δηλώσει αθώος στην κατηγορία ότι είπε ψέματα για την εξάρτησή του από τα ναρκωτικά όταν συμπλήρωσε την αίτηση για να αγοράσει ένα ρεβόλβερ Colt Cobra, το οποίο διατήρησε παράνομα στην κατοχή του επί 11 ημέρες.

Την περασμένη εβδομάδα, η πρώην σύζυγος, μια πρώην κοπέλα του και η χήρα του αδελφού του κατέθεσαν στη δίκη ότι έβρισκαν συχνά ναρκωτικά και διάφορα άλλα αντικείμενα στην κατοχή του και ανησυχούσαν για την εξάρτησή του.

Ο Χάντερ Μπάιντεν δήλωσε πέρσι στον δικαστή ότι σταμάτησε να κάνει χρήση το 2019. Ο δικηγόρος του είπε στην αρχική δήλωσή του στο δικαστήριο ότι ο πελάτης του δεν σκόπευε να εξαπατήσει κανέναν επειδή δεν έκανε χρήση όταν αγόρασε το όπλο και δεν θεωρούσε τοξικοεξαρτημένο τον εαυτό του εκείνη την εποχή.

Η υπεράσπιση κάλεσε την Παρασκευή τρεις μάρτυρες, μεταξύ των οποίων ήταν ο ιδιοκτήτης του οπλοπωλείου και η κόρη του Χάντερ, η Ναόμι, η οποία κατέθεσε ότι ο πατέρας της φαινόταν να πηγαίνει καλά όταν τον είδε εκείνη την περίοδο, πριν και μετά την αγορά του όπλου.



Πηγή

www.enikos.gr

Previous Post

Προεκλογικός πυρετός στην Γαλλία – Διαβουλεύσεις για συνεργασίες σε άκρα Δεξιά και Αριστερά

Next Post

Ευρωεκλογές 2024: Οι νομοί με την μεγαλύτερη αποχή

Next Post

Ευρωεκλογές 2024: Οι νομοί με την μεγαλύτερη αποχή

PrevezaPost

PrevezaPost

  • Arkè Media Group
  • Radio Preveza 93
  • Arkè Advertising
  • Όροι και Προϋποθέσεις
  • Επικοινωνία

© 2022 Prevezapost Inspired by Arkè Adv Partner of Arkè Media

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Τοπικά
  • Περιφερειακά
  • Υγεία

© 2022 Prevezapost Inspired by Arkè Adv Partner of Arkè Media

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να συναινέστε ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.