Χάος σε δικαστήριο του Λας Βέγκας: Εγκληματίας πήδηξε πάνω σε δικαστή όταν έμαθε ότι θα πάει φυλακή


Χάος ξέσπασε σε δικαστήριο του Λας Βέγκας όταν ένας 30χρονος άνδρας, που είχε κριθεί ένοχος για απειλή βιαιοπραγίας και πρόκλησης βαριών σωματικών βλαβών, όρμηξε πάνω στη δικαστή επειδή έκρινε ότι έπρεπε να πάει στη φυλακή για το κακούργημα που είχε διαπράξει.

Ο Ντιόμπρα Ρέντεν, που είχε καταδικαστεί ξανά στο παρελθόν για βιαιοπραγία και καταστροφή ιδιωτικής περιουσίας, βρέθηκε χθες το πρωί ενώπιον της δικαστή Μέρι Κέιλ Χόλθους προκειμένου να του ανακοινωθεί η ποινή του. Λίγο νωρίτερα ο δικηγόρος του είχε υποβάλει αίτημα να αφεθεί ο εντολέας του ελεύθερος με αναστολή, ωστόσο η δικαστής είχε κάτι διαφορετικό κατά νου, δεδομένου ότι ο 30χρονος επιδεικνύει κατ’ επανάληψη παραβατική και βίαιη συμπεριφορά τα τελευταία χρόνια.

«Νομίζω ότι έφτασε η ώρα να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό, λόγω του ιστορικού του» ξεκίνησε να λέει η δικαστής, όμως προτού προλάβει να ολοκληρώσει την τοποθέτησή της, ο Ρέντεν συνειδητοποίησε ότι επρόκειτο να πάει φυλακή και όρμησε έξαλλος καταπάνω της.

Στο βίντεο ο εγκληματίας εμφανίζεται να πηδάει πάνω από την έδρα και να ρίχνει τη δικαστή στο έδαφος, ενώ οι φρουροί και το προσωπικό του δικαστηρίου τρέχουν να τον συγκρατήσουν.

Σε έξαλλη κατάσταση ο Ρέντεν προσπαθεί να τους ξεφύγει για να συνεχίσει την επίθεσή του στην γυναίκα, ωστόσο τελικά καταφέρνουν να τον θέσουν υπό έλεγχο.

Σύμφωνα με τη New York Post, η δικαστής Χόλθους υπέστη έναν ελαφρύ τραυματισμό στο κεφάλι, ενώ ο 30χρονος αντιμετωπίζει πλέον νέες κατηγορίες που αναμένεται να παρατείνουν τη διαμονή του στη φυλακή.

Πηγή

www.real.gr

Next Post