Άγριος καβγάς Καιρίδη – Τζανακόπουλου στον τηλεοπτικό αέρα – ΒΙΝΤΕΟ | ενότητες, πολιτική


Related Posts

Μεγάλη ένταση επικράτησε στον αέρα της πρωινής εκπομπής της ΕΡΤ ανάμεσα στον Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Τζανακόπουλου και τον βουλευτή της ΝΔ Δημήτρη Καιρίδη.

Ο κ. Καιρίδης ζητούσε από τον κ. Τζανακόπουλο να τον αφήσει να ολοκληρώσει τη φράση του. “Ήρθατε πυραυλωμένος πρωί πρωί”, είπε ο κ. Καιρίδης απευθυνόμενος στον Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. “Πυραυλωμένη είναι η αστυνομία σας”, ήταν η απάντηση του κ. Τζανακόπουλου, ο οποίος έκανε λόγο για αθλιότητες, λέγοντας στον κ. Καιρίδη “Αφήστε τις ειρωνείες”

“Δεν συνηθίζω κ. Τζανακόπουλε να ειρωνεύομαι, αυτό που θέλω να πω το λέω ευθέως. Αυτό που κάνετε είναι μία αθλιότητα. Το να μην αφήνετε τον συνομιλητή σας να ‘σταυρώσει’ μία κουβέντα”, είπε μεταξύ άλλων ο κ. Καιρίδης, με τον κ. Τζανακόπουλο να απαντά: “Αθλιότητα είναι αυτό που κάνει η κυβέρνηση. Θα μιλάτε με ευγένεια και με ευπρέπεια, εδώ υπάρχει Δημοκρατία. Δεν είστε Λουδοβίκος. Να μάθετε να σέβεστε τους συνομιλητές σας”.

“Τραμπούκους και τραμπουκισμούς δεν έχω συνηθίσει να ανέχομαι στη ζωή μου”, είπε ο κ. Καιρίδης με τον κ. Τζανακόπουλο να του ζητά να ανακαλέσει.

Έπειτα από μερικά λεπτά ηρεμίας, η ένταση ‘χτύπησε’ κόκκινο με τον κ. Καιρίδη να λέει στον κ. Τζανακόπουλο να πάρει “ηρεμιστικά ή να κάνει ένα κρύο ντους” για να ηρεμήσει. Τότε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αποχώρησε από την εκπομπή, λέγοντας “εγώ αποχωρώ από την εκπομπή, με αυτό το γελοίο πρόσωπο δεν μπορώ να συζητώ άλλο. Με αυτό το γελοίο πρόσωπο δεν συζητώ άλλο”.

Πηγή

www.real.gr

Get real time update about this post categories directly on your device, subscribe now.

Next Post

Τελευταία Νέα

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ο κ. Δημητριάδης άδειασε τον κ. Μητσοτάκη ισχυριζόμενος πως ουδέποτε αποπέμφθηκε, αλλά ότι παραιτήθηκε | ενότητες, πολιτική

«Στη χθεσινή συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας ο κ. Γρηγόρης Δημητριάδης "άδειασε" τον κ. Μητσοτάκη, ισχυριζόμενος πως ουδέποτε αποπέμφθηκε,...

Διαβάστε Περισσότερα

Δημοφιλή Νέα