Έκτακτη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό… και στο βάθος lockdown


Υπό τη σκιά των νέων επεισοδίων οπαδικής βίας με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό 31χρονου Υπαρχιφύλακα των ΜΑΤ, τη Πέμπτη το βράδυ, κατά τη διάρκεια του αγώνα βόλεϊ μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, συγκαλείται στις 11 το πρωί του Σαββάτου έκτακτη σύσκεψη υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μαξίμου.

Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του τραυματία αστυνομικού ο πρωθυπουργός από τη Χάγη όπου βρίσκεται καθώς πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Ολλανδία, ζήτησε εκτάκτως να παρευρεθούν οι Γιάννης Οικονόμου, ο Γιώργος Φλωρίδης, ο Γιάννης Βρούτσης, ο Σταύρος Παπασταύρου, ο Ακης Σκέρτσος και ο διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου Γιάννης Μπρατάκος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κυριάκος Μητσοτάκης φέρεται να σκέπτεται ακραία μέτρα προκειμένου να μπει τέλος στα συχνά πλέον επεισόδια οπαδικής βίας.

Στο παρελθόν ο πρωθυπουργός είχε αναφερθεί με ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα στα περιστατικά αυτά, ανακοινώνοντας μάλιστα και μια σειρά από δέσμη μέτρων. Το στίγμα το έδωσε και σήμερα στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, αναφέροντας ότι οι αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα θα λύσουν σε μεγάλο ποσοστό την κατάσταση. Ωστόσο, όπως πρόσθεσε, δεν περιμένουμε ότι το πρόβλημα θα λυθεί από τη μια μέρα στην άλλη ως δια μαγείας, οπότε μένει να δούμε αύριο τι ακριβώς θα ανακοινωθεί.

Πηγή

www.real.gr

Next Post