• Arkè Media Group
  • Radio Preveza 93
  • Arkè Advertising
  • Όροι και Προϋποθέσεις
  • Επικοινωνία
Δευτέρα, 23 Ιουνίου 2025, 6:19
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Τοπικά
  • Περιφερειακά
  • Υγεία
No Result
View All Result
PrevezaPost
No Result
View All Result
ADVERTISEMENT
Home Πολιτική

«Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για τον Τούρκο εμπρηστή»

Από ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
30 Μαΐου 2024
στα Πολιτική
Share on FacebookShare on Twitter


«Έχει επιληφθεί η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία» σημείωσε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, αναφερόμενος στο ενδεχόμενο κατασκοπείας στην υπόθεση του εμπρησμού από Τούρκο υπήκοο, στο όρος Αιγάλεω, σε συνέντευξη που παραχώρησε το βράδυ της Δευτέρας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Ο κ. Κικίλιας ανέφερε, ακόμη, ότι το περσινό καλοκαίρι είχαν μπει 19 φωτιές στον Έβρο και τελικά η 20η μπήκε στην «καρδιά» του δάσους της Δαδιάς, τονίζοντας ότι υπάρχουν ερωτήματα που πλανώνται ακόμα για το τι συνέβη, όπως και γενικά για τις φωτιές στη Βόρεια Ελλάδα, το καλοκαίρι του 2023.

«Για αυτό ανέβηκα στον Έβρο με τον κ. Νίκο Δένδια» υπογράμμισε σχετικά με την πρόσφατη σύσκεψη που είχε στην Αλεξανδρούπολη με στελέχη των υπηρεσιών του Δημοσίου που εμπλέκονται στην αντιπυρική προστασία και με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, ενώ όπως πρόσθεσε, συνδράμει στη διαλεύκανση των εμπρησμών και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με τον κ. Χρυσοχοΐδη και τον Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος της ΕΛΑΣ.

«Σε συνεργασία με τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Φλωρίδη οι ποινές έχουν αλλάξει, ο εμπρησμός έχει γίνει κακούργημα» είπε ο υπουργός, επισημαίνοντας ότι όσοι εμπλέκονται σε τέτοιες πράξεις θα αντιμετωπίζουν πλέον βαριές νομικές συνέπειες.

«Είμαι ικανοποιημένος από τον τρόπο που αντιδρά η Πυροσβεστική Υπηρεσία, έχουμε νέο δόγμα» ανέφερε κ. Κικίλιας όσον αφορά τη φετινή αντιπυρική προστασία. Τόνισε επίσης ότι «πρέπει να λειάνουμε τις επιπτώσεις από την κλιματική αλλαγή» και διαβεβαίωσε ότι με τις αλλαγές που έχουν γίνει θα υπάρχει καλύτερος συντονισμός.

Δείτε το βίντεο:



Πηγή

www.enikos.gr

Previous Post

Στο 2ο Φεστιβάλ Χορωδιών Παραδοσιακής μουσικής Αιγιαλείας η Χορωδία Παραδοσιακής Μουσικής Δημοτικού Ωδείου Πρέβεζας “Σπύρος Δήμας”

Next Post

Περιοδεία Υφυπουργού Υγείας κ. Δημήτρη Βαρτζόπουλου σε Δομές Υγείας του Νομού Πρέβεζας, συνοδευόμενος από τον βουλευτή Πρεβέζης, κ. Σπύρο Κυριάκη

Next Post

Περιοδεία Υφυπουργού Υγείας κ. Δημήτρη Βαρτζόπουλου σε Δομές Υγείας του Νομού Πρέβεζας, συνοδευόμενος από τον βουλευτή Πρεβέζης, κ. Σπύρο Κυριάκη

PrevezaPost

PrevezaPost

  • Arkè Media Group
  • Radio Preveza 93
  • Arkè Advertising
  • Όροι και Προϋποθέσεις
  • Επικοινωνία

© 2022 Prevezapost Inspired by Arkè Adv Partner of Arkè Media

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Τοπικά
  • Περιφερειακά
  • Υγεία

© 2022 Prevezapost Inspired by Arkè Adv Partner of Arkè Media

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να συναινέστε ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.