Ηλιόπουλος μετά την ανεξαρτητοποίηση 9 βουλευτών: Είναι μια δύσκολη απόφαση


Δύσκολη, αλλά η μόνο που μπορεί να υποστηρίξει το πολιτικό πλαίσιο με το οποίο εκλέχτηκαν, χαρακτήρισε την απόφαση αποχώρησης τους από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο βουλευτής, Νάσος Ηλιόπουλος, σε δήλωση του προς τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες.

Αποχωρώντας, μαζί με τον Αλέξανδρο Χαρίτση, από το γραφείο του προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα, στον οποίο κατέθεσαν, μαζί με άλλους επτά βουλευτές, αίτηση για ανεξαρτητοποίησης τους ο κ. Ηλιόπουλος επιβεβαίωσε ότι «αυτή τη στιγμή μιλάμε για 11 ανθρώπους που έχουν αποχωρήσει από το ΣΥΡΙΖΑ, οπότε ναι, είμαστε συνολικά 11». Μάλιστα ανέφερε ότι τις επόμενες ημέρες θα συσταθεί Κοινοβουλευτική Ομάδα λέγοντας χαρακτηριστικά «θα είμαστε έτοιμοι στον προϋπολογισμό στην Ολομέλεια».

«Είναι μια δύσκολη απόφαση. Για εμάς, είναι η μόνη απόφαση με την οποία αισθανόμαστε ότι μπορούμε να υποστηρίξουμε το πολιτικό πλαίσιο με το οποίο εκλεχτήκαμε και με όλα αυτά τα οποία λέγαμε όλα αυτά τα χρόνια. Το κρίσιμο για εμάς είναι να κάνουμε αντιπολίτευση στην κυβέρνηση».

Σε ερώτηση κοινοβουλευτικού συντάκτη αν αληθεύουν οι πληροφορίες που θέλουν τον κ. Χαρίτση να αναλαμβάνει την προεδρία της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας ο κ. Ηλιόπουλος απέφυγε να απαντήσει παραπέμποντας στο αμέσως επόμενο διάστημα.

«Να περιμένετε λίγες μέρες και θα τα δείτε όλα» είπε. «Κάντε υπομονή λίγες μέρες κα θα τα δείτε όλα », συμφώνησε από την πλευρά του και ο κ. Χαρίτσης.

Πηγή

www.real.gr

Next Post