Στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 μίλησε το πρωί της Δευτέρας ο Στέφανος Κασσελάκης
«Πήγαμε μια χαρά, πολύ ωραία, χαίρομαι, είμαι πολύ ευχαριστημένος», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης, ως προς το αποτέλεσμα των εκλογών ανάδειξης συνέδρων, στις οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα με φόντο το Συνέδριο πως πρέπει «τώρα, να μην κοπεί κανείς… για να λάμψει η αλήθεια».
Ο Στέφανος Κασσελάκης υποστήριξε πως «Τα νούμερα μας είναι συντριπτικά στην βάση. Αν επιτρέψουν το όνομα μου στην κάλπη, θα εκλεγούμε από την Κυριακή, με μεγάλη διαφορά».
Απαντώντας σε επικρίσεις και χαρακτηρισμούς για το πρόσωπο του, ο κ. Κασσελάκης είπε «δεν μπορείς να πεις απειλή για τον ΣΥΡΙΖΑ τον Πρόεδρο του κόμματος, αυτό είναι από όσους αισθάνονται απειλή για τις καριέρες τους».
Για τον Παύλο Πολάκη ανέφερε: «Ανήκει σε άλλο αιώνα, σε άλλη δεκαετία. Δεν αναγνωρίζω τα λεγόμενα κανενός που θεωρεί ότι το να είσαι εναντίον της επιχειρηματικότητας είναι καλό. Εγώ έχω φάει πάρα πολύ ξύλο επιχειρηματικά, ξέρω πόσο δύσκολες είναι οι αγορές. Αναρωτιέμαι πώς κάποιοι που δεν έχουν επιχειρήσει να αγοράσουν ούτε μία μετοχή ούτε έχουν επενδύσει, πώς θα διαχειριστούν ένα οικονομικό περιβάλλον για την χώρα μας».
Κληθείς να σχολιάσει τα όσα έχει πει για εκείνον ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος του αποδίδει την ευθύνη για την εικόνα διάλυσης του ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε ότι «Το πιο εύκολο πράγμα είναι να εκτοξεύσεις μίσος, κατηγορίες και δηλητήριο. Το να γκρεμίζεις είναι εύκολο, το να χτίσεις είναι δύσκολο».
Πηγή
www.real.gr