Κικίλιας: Η πρόταση μομφής είναι κίνηση τακτικισμού και εντυπωσιασμού | ενότητες, πολιτική


«Δύο μήνες πριν τις εκλογές, είναι προφανές ότι αυτή η ιστορία, όπως παρουσιάστηκε στη Βουλή είναι κίνηση τακτικισμού και εντυπωσιασμού. Θα ήθελα να δω τη Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της και να βρίσκεται άκρη σε αυτήν την ιστορία των υποκλοπών, θολώνει τα νερά, στέλνει αμφίσημα μηνύματα και μπλέκει τον κόσμο. Πρέπει να αφήσουμε τη δικαστική εξουσία να κάνει τη δουλειά της»

Αυτό δήλωσε ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας και πρόσθεσε:. 

«Γίνεται για συγκεκριμένο λόγο προεκλογικά, δεν λύνονται με αυτόν τον τρόπο τα θέματα αυτά. Κανείς δεν μπορεί να υποκαταστήσει την ελληνική Δικαιοσύνη. Οι κύριοι μιλάνε τώρα για στοιχεία σε ό,τι αφορά τις υποκλοπές… Ο πρωθυπουργός έξι μήνες πριν και πήρε μέτρα, έκανε κινήσεις, αποδέχθηκε τα όποια λάθη και προχώρησε σε νομοθετικές πρωτοβουλίες και άνοιξε τον δρόμο για τη Δικαιοσύνη. Άρα, να δούμε τι θα πει η Δικαιοσύνη όταν ολοκληρωθεί η έρευνα και να το σεβαστούμε όλοι».

Αναφερόμενος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, στο πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους», ο υπουργός Τουρισμού τόνισε ότι τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου θα γίνει η κλήρωση για αλλα 125 χιλιαδες vouchers των 150-300 ευρω για το προγραμμα Τουρισμος για όλους.

Όπως τόνισε ο υπουργός Τουρισμού, το τελευταίο εξαμηνο έχουν στηριχθεί με το πρόγραμμα αυτό πένω απο 400 χιλιάδες δικαιούχοι.

Μάλιστα, έκανε γνωστό ότι με διάταξη που έφερε στη Βουλή το υπουργειί, το πρόγραμμα Τουρισμός για όλους θα συνεχιστεί μέχρι το 2024.

Πηγή

www.real.gr

Next Post