Κριθαρίδης για Πατέλη: Η κυβέρνηση διαρκώς στοχοποιεί τη νεολαία, τώρα δεν διστάζει να χλευάζει ακόμα και τους διδάκτορες επιστήμονες | ενότητες, πολιτική


Έπικρίσεις κατά του συμβούλου του πρωθυπουργού κ. Αλ.Πατέλη διατυπώνει με δήλωσή του ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ 25 Μιχάλης Κριθαρίδης, αναφορικά με σχόλια του πρώτου για τους κατόχους διδακτορικών διπλωμάτων.

Ο κ. Κριθαρίδης αναφέρει ότι ο σύμβουλος του πρωθυπουργού κ. Πατέλης, δήλωσε πως θεωρεί ως κάτι αρνητικό την κατοχή διδακτορικού τίτλου και δεν θα προσλάμβανε ποτέ κάποιον διδάκτορα, διότι το διδακτορικό για τον σύμβουλο του πρωθυπουργού, είναι δείγμα τεμπελιάς. Αυτά, προσθέτει, «φαίνεται πως πρεσβεύει η κυβέρνηση των “αρίστων” του κ. Μητσοτάκη που προεκλογικά υποσχόταν πως θα επιστρέψει τους νέους επιστήμονες που έφυγαν στο εξωτερικό στα χρόνια της κρίσης».

Και σημειώνει στη δήλωσή του ο κ. Κριθαρίδης: «Να τους κάνετε τι κ. Μητσοτάκη αφού ο επικεφαλής του οικονομικού σας γραφείου τους θεωρεί τεμπέληδες; Είναι τόσο ξεδιάντροποι και χυδαίοι πλέον οι επιτελείς του πρωθυπουργού που εύλογα εξοργίζουν τους πολίτες και ιδιαίτερα τους νέους. Μια κυβέρνηση που η μόνη της πρόνοια για το δημόσιο πανεπιστήμιο ήταν να δαπανήσει περίπου 20 με 30 εκατ. ευρώ ετησίως για “χωροφύλακες” στα πανεπιστήμια, τη στιγμή που ερευνητές, μεταπτυχιακοί, διδακτορικοί και μεταδιδακτορικοί δεν λαμβάνουν καμία απολύτως βοήθεια για το έργο τους. Είναι η ίδια κυβέρνηση που διαρκώς στοχοποιεί τη νεολαία και τώρα δεν διστάζει να χλευάζει ακόμα και τους διδάκτορες επιστήμονες».

Πηγή

www.real.gr

Next Post