Κριθαρίδης: Οι επιτελάρχες του κ. Μητσοτάκη μας εμπαίζουν – Δωρεάν τεστ, ενίσχυση του ΕΣΥ και των ΜΜΜ «χθες» | ενότητες, πολιτική


Related Posts

Κριτική στην κυβέρνηση για το θέμα των τεστ, διατυπώνει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ 25 Μιχάλης Κριθαρίδης.

Στη δήλωσή του ο Μ. Κριθαρίδης σημειώνει εν πρώτοις ότι «η κυρία Γκάγκα μετά το μπάχαλο με τα ράπιντ και τα pcr τεστ, τηλεφώνησε σήμερα στον Γιώργο Παπαδάκη -γιατί με τόσο “σοβαρό” τρόπο διαχειρίζονται την πανδημία- ώστε να μας ενημερώσει ότι η ΚΥΑ που έλεγε πως θα βγει από τις 31/12 για την αναρρωτική άδεια με ράπιντ, θα βγει τελικά εντός της μέρας, τη στιγμή που μέχρι και εργαζόμενοι του δήμου Αθηναίων καταγγέλλουν ότι η διοίκηση δεν κάνει δεκτά τα θετικά ράπιντ για την σχετική απουσία από την εργασία τους.

Κι όλα αυτά ενώ ο λαλίστατος Υπουργός Ανάπτυξης κ. Γεωργιάδης τελικά εξετάζει πλαφόν για την τιμή στα pcr τεστ, ενώ τις προηγούμενες μέρες η κυβέρνηση μας διαβεβαίωνε -προφανώς για άλλη μια φορά εμπαίζοντας μας-, ότι το κόστος που καλούνται να πληρώσουν στη χώρα μας οι πολίτες για τα τεστ δεν είναι εξωφρενικό».

Και η δήλωση Κριθαρίδη καταλήγει, «επειδή λοιπόν, οι επιτελάρχες του κ. Μητσοτάκη προφανώς δεν ντρέπονται να κοροϊδεύουν τους πολίτες αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές με την πανδημία κυριολεκτικά να καλπάζει, καλούμε την κυβέρνηση να σταματήσει τις αστειότητες και το κρυφτούλι και να αντιμετωπίσει στα σοβαρά μια κατάσταση που έχει για άλλη μια φορά ξεφύγει. Δίκτυο για δωρεάν τεστ, ενίσχυση του ΕΣΥ και των ΜΜΜ χθες, όχι τώρα».

Πηγή

www.real.gr

Get real time update about this post categories directly on your device, subscribe now.

Next Post

Τελευταία Νέα

Δημοφιλή Νέα