ΜέΡΑ 25: Να σταματήσει η Κυβέρνηση να υποθάλπει τα εγκλήματα σε βάρος των Παλαιστινίων | ενότητες, πολιτική


Related Posts

Το ΜέΡΑ 26 κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «τη στιγμή που το καθεστώς Νετανιάχου συνεχίζει να δολοφονεί καθημερινά αμάχους παλαιστίνιους, η Κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη διέλυσε με αύρες, χημικά και κυνηγητό στα στενά, την συγκέντρωση αλληλεγγύης προς τον Παλαιστινιακό λαό» που πραγματοποιήθηκε χθες στην Αθήνα, «μη τυχόν και κακοκαρδίσει τον καλό σύμμαχο του μνημονιακού τόξου, Μπίμπι».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «ανδρες των ΜΑΤ του κ. Χρυσοχοΐδη προσπάθησαν πολλές φορές να διαλύσουν το συγκεντρωμένο πλήθος, ανάμεσα στο οποίο και τη Νεολαία του ΜέΡΑ25 και δεν δίστασαν να πετάξουν χημικά και δακρυγόνα ακόμα και μέσα στην πλατεία της Πανόρμου, ενώ πραγματοποίησαν και αναίτιες προσαγωγές στον αίθριο χώρο ενός καφέ στην πλατεία».

Το ΜέΡΑ 25 ζητά να αφεθούν άμεσα ελεύθεροι όλοι οι προσαχθέντες «και να σταματήσει η Κυβέρνηση να υποθάλπει τα εγκλήματα σε βάρος των Παλαιστινίων».

Πηγή

www.real.gr

Get real time update about this post categories directly on your device, subscribe now.

Next Post

Τελευταία Νέα

Στην Τρίπολη αύριο ο Μητσοτάκης – Αναλυτικά το πρόγραμμα | ενότητες, πολιτική

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί αύριο Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου την Τρίπολη. Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού έχει ως εξής:Στις 10:00...

Διαβάστε Περισσότερα

Δημοφιλή Νέα