Μετά τις γιορτές θα ανακοινώσω την απόφασή μου για το πολιτικό μου μέλλον


«Τα Γλυπτά είναι δικά μας, η διαπραγμάτευση συνεχής, η κίνηση του κ. Σούνακ ήταν απαράδεκτη και πολύ προσβλητική η απάντηση από το γραφείο του ότι είναι διαθέσιμος ο αναπληρωτής. Πιο μεγάλη προσβολή από αυτή δεν μπορούσε να γίνει. Πίσω από αυτό πέρα από τα Γλυπτά, υπάρχει και κάτι ακόμη. Δεν φτάνει η ενόχληση από όσα είπε ο Έλληνας Πρωθυπουργός για να οδηγήσει τα πράγματα εκεί» ανέφερε ο Ανδρέας Λοβέρδος σε συνέντευξή του στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Realfm 97,8.

«Οι Άγγλοι συντηρητικοί έχουν εσωκομματικό πρόβλημα» πρόσθεσε.

«Κρατάω μικρό καλάθι για την επίσκεψη Ερντογάν. Δεν ξέρω αν θα βγει κάτι από αυτό, ωστόσο διάλογος υπάρχει» ανέφερε σχετικά με την επίσκεψη Ερντογάν.

Ερωτηθείς για τα σχέδιά του απάντησε «είπα στην ομιλία μου ότι υπάρχουν 3 προοπτικές για μένα εφόσον αποφάσισα να είμαι πολιτικά παρών. Η πρώτη είναι η πρόταση που μου κάνουν στον δρόμο να προσχωρήσω στη ΝΔ, η δεύτερη να ιδρύσουμε πολιτικό κόμμα για να καλύψει τον χώρο του κέντρου και η τρίτη να δημιουργήσουμε μια πολιτική κίνηση με στόχο να κατέβουμε στις ευρωεκλογές ή ανάλογα με την πορεία των πραγμάτων να επιδιώξουμε κάποια συνεργασία με στόχο την κάθοδο στις ευρωεκλογές. Είμαι μαθημένος στην υπομονή, ένα βήμα την φορά είναι αρκετό».

«Μετά τις γιορτές η απάντηση. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα, ωριμάζει μέσα μου η τελική μου επιλογή» υπογράμμισε.

Πηγή

www.real.gr

Next Post