Μπρα ντε φερ Κασσελάκη- Ομάδας των «11» -Συνέντευξη και ανακοίνωση ονόματος την ίδια ώρα


Σε ένα ιδιότυπο  μπρα ντε φερ καλούνται να συμμετάσχουν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης με την ομάδα των 11, καθώς με διαφορά δέκα λεπτών ο μεν πρώτος θα παραχωρήσει τηλεοπτική συνέντευξη οι δε 11 θα ανακοινώνουν το όνομα της νέας κοινοβουλευτικής ομάδας τους.

Συγκεκριμένα, ο Στέφανος Κασσελάκης θα παραχωρήσει συνέντευξη στις 18:50 στο κεντρικό δελτίο του Alpha, ενώ, στις 19:00, αναμένεται να ξεκινήσει η ανοιχτή εκδήλωση των «11» στο Σεράφειο, στη συμβολή των οδών Εχελιδών και Πειραιώς.

Οι «11» επιθυμούν να δημιουργήσουν τις συνθήκες για μια δυναμική -επίσημη- είσοδο στα πολιτικά πεπραγμένα

Είναι δεδομένο πως και οι δύο πλευρές θα επιδιώξουν να προσελκύσουν τα βλέμματα του κοινού, καθώς, η δεξαμενή των ψηφοφόρων που κυνηγούν οι δύο σχηματισμοί είναι πανομοιότυπη.

Παπαδημούλης: « Έχουμε κυβέρνηση ανεξέλεγκτη, προτεραιότητα η ισχυρή αντιπολίτευση»

Από την πλευρά τους οι «11» επιθυμούν να δημιουργήσουν τις συνθήκες για μια δυναμική -επίσημη- είσοδο στα πολιτικά πεπραγμένα, όντας, πλέον, εκτός ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Χαρακτηριστικά ο ανεξάρτητος βουλευτής, που βρίσκεται πλησίον των «11», Δημήτρης Παπαδημούλης τόνισε σήμερα στο ΣΚΑΪ ότι «θα προχωρήσουμε σε στέρεα βήματα, χωρίς βιασύνες, γρήγορα ναι, βιαστικά όχι, η βασική προτεραιότητα του νέου κόμματος θα είναι η αντιπολίτευση σε μια κυβέρνηση που την αξιολογούμε ως κακή. Έχουμε μια κυβέρνηση ανεξέλεγκτη, παντοδύναμη και ένα κενό στην αντιπολίτευση».

Ακολούθως πρόσθεσε πως «οι δυνατότητες του νέου αυτού φορέα δεν είναι μόνο εκλογή ευρωβουλευτή, αλλά ευρωβουλευτών. Η φιλοδοξία είναι ο νέος φορέας να είναι η κυρίαρχη δύναμη στις επόμενες βουλευτικές εκλογές».

Εκτίμησε, επίσης, ότι το ποσοστό που θα λάβει ο νέος φορέας στην πρώτη δημοσκόπηση θα είναι πάνω από 3% και η δημοτικότητα του Αλέξη Χαρίτση θα είναι πολύ υψηλή.

Πηγή

www.real.gr

Next Post