Νέα σκληρή κόντρα Άδωνι Γεωργιάδη – Παύλου Πολάκη για το πλαφόν στα PCR | ενότητες, πολιτική


Νέα κόντρα ξέσπασε στα social media μεταξύ Άδωνι Γεωργιάδη και Παύλου Πολάκη, με αφορμή αυτή τη φορά το πλαφόν των 47 ευρώ στα τεστ PCR.

Ο υπουργός Ανάπτυξης μέσω twitter, ανέφερε ότι ο Παύλος Πολάκης «στο μίσος του για μένα δεν διαβάζει καν τις ανακοινώσεις των συναδέλφων του γιατρών που εξηγούν γιατί το πλαφόν στα 47€ είναι σωστό και το γιατί χαμηλότερα θα ευνοούνται μόνον οι μεγάλες Αλυσίδες. Να τον χαίρονται!».

Νωρίτερα, ο κ. Πολάκης είχε καταφερθεί με σκληρή γλώσσα κατά του υπουργού Ανάπτυξης. «ΛΑΔΕΜΠΟΡΑ» της κατοχής,ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ,πήρες τηλέφωνο το δήμαρχο Συκεών Νέαπολης ,το Σιμο Δανιηλίδη,να τον μαλώσεις,επειδή κατάφερε να προσφέρει στους δημότες του το pcr test με 27 ευρώ αντί για 47 που έβαλες εσυ και καλά «ΔΙΑΤΙΜΗΣΗ»;;;;(για τους δημότες δωρεάν ήταν ο δημος τα προμηθεύτηκε τόσο) ΤΙ ΑΙΣΧΡΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΣΑΙ ΒΡΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΕ ΤΗΛΕΒΙΒΛΙΟΠΩΛΗ και ΠΩΛΗΤΗ ΝΑΝΟΓΙΛΕΚΩΝ!!! Θα μείνεις στην ιστορία ως ένα από τα πιο ΕΛΕΕΙΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ,της πολιτικής ιστορίας αυτού του τοπου!!» έγραψε στο Facebook.

Πηγή

www.real.gr

Next Post