Οικονόμου: Η τροχιά συμπόρευσης του κ. Ανδρουλάκη με τον ΣΥΡΙΖΑ εξελίσσεται ταχύτατα και κλιμακώνεται | ενότητες, πολιτική


«Η τροχιά συμπόρευσης του κ. Ανδρουλάκη με τον ΣΥΡΙΖΑ εξελίσσεται ταχύτατα και κλιμακώνεται» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου σε δήλωση του για την ομιλία του κ. Ανδρουλάκη στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, κάνοντας λόγο για «πρωτοφανή πολιτική τρικυμία» και «πράγματα ασυνάρτητα και αντιφατικά».

Ο κ. Οικονόμου σημείωσε ότι ο κ. Ανδρουλάκης «ζητά από τη μια να οδηγηθεί η Νέα Δημοκρατία στην αντιπολίτευση και ταυτόχρονα να σχηματισθεί κυβέρνηση από την πρώτη Κυριακή» και αναρωτιέται: «Με ποιον τρόπο άραγε;»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατηγορεί τον κ. Ανδρουλάκη ότι «παρότι οι απόψεις του προδίδουν πρωτοφανή πολιτική τρικυμία, η οποία τον οδηγεί να λέει πράγματα ασυνάρτητα και αντιφατικά, ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο: η πρόταση του κ. Ανδρουλάκη για το αύριο της χώρας είναι ουσιαστικά η συγκυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με τους κυρίους Τσίπρα και Βαρουφάκη». Και καταλήγει: «Όνειρα μπορούν, βέβαια, να κάνουν όλοι. Ακόμα και αν για τους πολλούς δεν είναι απλώς παρωχημένα, αλλά σκέτος εφιάλτης».

Πηγή

www.real.gr

Next Post