Πάνω από 11 ώρες κατέθετε ο Στουρνάρας στην ανακρίτρια για Novartis και Παπαγγελόπουλο | ενότητες, πολιτική


Related Posts

Πάνω από 11 ώρες κατέθετε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας, στην ανακρίτρια του ειδικού δικαστηρίου που διερευνά την υπόθεση Novartis , με κεντρικό πρόσωπο τον πρώην αναπληρωτή υπουργό δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Ο κ. Στουρνάρας , είχε καταγγείλει, όπως και οι Α.Σαμαράς, Α.Λοβέρδος, Δ.Αβραμόπουλος και Ε. Βενιζέλος που κατέθεσαν τις προηγούμενες ημέρες, την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση υποβάλλοντας μήνυση την άνοιξη του 2018 κατά των δύο προστατευόμενων μαρτύρων με τις κωδικές ονομασίες “Μάξιμος Σαράφης” και “Αικατερίνη Κελέση”.

Οι εν λόγω μάρτυρες , τους οποίους ο κεντρικός τραπεζίτης κατηγόρησε για ψευδορκία, ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση, είχαν ισχυριστεί πως ο κ. Στουρνάρας ως Υπουργός Οικονομικών ωφέλησε την φαρμακοβιομηχανία.

Κατά την έξοδό του από τον Αρείο Πάγο , ο κ. Στουρνάρας δεν θέλησε να προβεί σε δηλώσεις.

Την ερχόμενη  Τρίτη, 12  Ιανουαρίου 2021 έχει κληθεί να καταθέσει στην ανακρίτρια, ο πρώην  υπηρεσιακός Πρωθυπουργός και αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης  Παναγιώτης  Πικραμμένος.

Πηγή

Get real time update about this post categories directly on your device, subscribe now.

Next Post

Τελευταία Νέα

Θέλουμε κρουαζιερόπλοια αλλά όχι… μισές δουλειές με τα σκουπίδια – Preveza Post

Η Πρέβεζα μπορεί τα τελευταία χρόνια να κάνει δειλά-δειλά βήματα για τουρισμό μέσω κρουαζιερόπλοιων, χωρίς ωστόσο να έχει ακόμη...

Διαβάστε Περισσότερα

Δημοφιλή Νέα