Παναγιωτόπουλος: Ο πολιτικός διάλογος απαιτεί λιγότερο Λιγνάδη και περισσότερο Τσούνη | ενότητες, πολιτική


Related Posts

Για την υποχρέωση του πολιτικού κόσμου να επικεντρώσει τον λόγο του περισσότερο σε πρότυπα όπως ο εφοπλιστής Ιάκωβος Τσούνης ο οποίος, ως άλλος ευεργέτης δώρισε την περιουσία του στις Ένοπλες Δυνάμεις και λιγότερο στον Κουφοντίνα και στον Λιγάνδη μίλησε από τη Βουλή ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος. 

“Τα νεύρα είναι τεντωμένα, οι ισορροπίες είναι λεπτές. Το τελευταίο που χρειάζεται ο δημόσιος βίος είναι περισσότερο δηλητήριο και τοξικό λόγο” είπε αρχικά ο κ. Παναγιωτόπουλος.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας τόνισε ότι δηλώσεις όπως αυτή του Θοδωρή Δρίτσα και η αναπαραγωγή τους ρίχνουν δηλητήριο και εκτρέπουν τη συζήτηση από τις μείζονες εθνικές προκλήσεις. “Πάνε τη χώρα πίσω και η χώρα πρέπει να πάει μπροστά . Για να πάει μπροστά η χώρα ο δημόσιος διάλογος χρειάζεται λιγότερο Λιγνάδη, λιγότερο Κουφοντίνα και περισσότερο Ιάκωβο Τσούνη” είπε.

Πηγή

www.real.gr

Get real time update about this post categories directly on your device, subscribe now.

Next Post

Τελευταία Νέα

Μεϊμαράκης σε εκδήλωση για το Μέλλον της Ευρώπης: Να προχωρήσουμε σε κοινές λύσεις για τα κοινά μας προβλήματα | ενότητες, πολιτική

«Κάθε μας συνάντηση είναι ξεχωριστή και ιστορική, ένα βήμα προς την ολοκλήρωση της Ευρώπης» Αυτό τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΚΟ του...

Διαβάστε Περισσότερα

Δημοφιλή Νέα