ADVERTISEMENT

Πολάκης σε Μπακογιάννη: Ρώτα στα Σφακιά τι δήμαρχος ήμουν, εσύ πες μας για το ανέκδοτο της Αθήνας, τον άχρηστο Μεγάλο Περίπατο | ενότητες, πολιτική


Φουντώνει η κόντρα μεταξύ του Παύλου Πολάκη και του Κώστα Μπακογιάννη, με αφορμή την ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ με την οποία επιτέθηκε στον Δήμαρχο Αθηναίων για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας.

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας αναφέρει τα εξής:

“κ. Μπακογιάννη, γόνε της γνωστής οικογένειας, που έκανες το λάθος να μου απαντήσεις δημόσια με σαρκαστικό ύφος (φωτό 1), καλείσαι να δώσεις πειστικές απαντήσεις και διευκρινήσεις για τα παρακάτω:

  1. Από ότι διαφαίνεται, ο Δήμος Αθηναίων τα τελευταία χρόνια προμηθεύτηκε δύο φορές αλάτι για τους δρόμους: Μία φορά το 2017 επί Καμίνη, αξίας 1.500 € (10 τόνους), που προφανώς χρησιμοποιήθηκε τον Ιανουάριο του 2019 και μία τον Φεβρουάριο του 2019, πάλι από τον Καμίνη, αξίας πάλι 1.500 € (άλλους 10 τόνους), το οποίο πιθανά χρησιμοποίησε η παρούσα διοίκηση με επικεφαλής εσένα (στο Κολωνάκι… φωτό 2 & 3). Άλλη προμήθεια από εσάς, ενόψει του ερχομού της ΜΗΔΕΙΑΣ -που ήταν γνωστή εδώ και 10 ημέρες- δεν υπάρχει! Αντ’ αυτού χθες, μετά το πέρας της θεομηνίας, προχωρήσατε σε απ’ ευθείας ανάθεση για αγορά αλατιού ύψους 19.210 €, δηλαδή 100 τόνων περίπου!. Για ποια εφεδρεία μιλάτε; Ή μήπως έχετε καμία πληροφορία από την ΕΜΥ (που την εξέθεσε δημόσια χθες το ΜΕΤΕΟ) ότι επίκειται η “6η εποχή των παγετώνων” στο Δήμο Αθηναίων; Ποιον κοροϊδεύετε εκεί στον Δήμο Αθηναίων; Μήπως επιχειρείτε να “βγάλετε ξύγκι” και από το αλάτι, πετώντας λάσπη (σε εμένα;) για να το κουκουλώσετε; Τελικά, πόσο αλάτι ρίξατε; Πού είναι τα τιμολόγια; Μήπως δανειστήκατε από την Περιφερεια; (η Ρένα Δούρου είχε αφήσει απόθεμα)

  1. Όσο για το τι Δήμαρχος ήμουν εγώ, γόνε της γνωστής οικογένειας, ρώτα στα Σφακιά να σου πούν και… όταν τη δεύτερη φορά που θα ξανα-διεκδικήσεις τον Δήμο πάρεις ποσοστό 96,4% (που πήρα εγώ), έλα να μετρηθούμε! Τα λεγόμενα “μαύρα ταμεία” τα δικά μου, την περίοδο 2012-14 που η παράταξή σας κατακρεουργούσε τη χώρα, ήταν η πανθομολογούμενα επιτυχής προσπάθεια μου να έχω ιατρείο, δημοτικό γιατρό και δημοτική νοσηλεύτρια στα Σφακιά, προτρέποντας τους Σφακιανούς να καταθέτουν χρήματα στο Δήμο για αυτό το σκοπό, αντί για στέφανα στις κηδείες συγγενών τους! Εσύ λοιπόν κ. Μπακογιάννη να μας πεις αν έχεις πραγματικά μαύρα ταμεία, που “πέταξες” 2.000.000 € για το πιο σύγχρονο ανέκδοτο της Αθήνας, τον άχρηστο Μεγάλο Περίπατο-“Περίδρομο”, για τον οποίο αγόρασες με 500 € ζαρντινιέρες των 50 €, δέντρα και φυτά στις δεκαπλάσιες τιμές από αυτές που τις βρίσκεις στο διαδίκτυο! (φωτό 4 & 5). Εσύ κ. Μπακογιάννη να μας πεις για “μαύρα ταμεία”, που πέταξες 800.000 € για λαμπάκια και στολισμούς ξανά φέτος, εν μέσω lockdown! (φωτό 6).

Εν κατακλείδι: Άλλο ΑΛΑΤΙ, άλλο ΛΑΣΠΗ, άλλο ΟΡΥΚΤΕΛΑΙΟ…!

Υ.Γ. 1. Φαίνεται πως πήρατε οδηγία από τους επικοινωνιολόγους σας, όταν σας πιάνουμε με τη γίδα στην πλάτη, να πετάτε λάσπη στον ανεμιστήρα και την μπάλα στην εξέδρα. Και εξηγούμαι: Όπως ο Χρυσοχοίδης, χθες που έκλεισε την εθνική οδό για να μην πληρώσει η ΤΕΡΝΑ (ιδιοκτησίας του πεθερού του Γεραπετρίτη) το πρόστιμο, ξαναμίλησε με αισχρό τρόπο για την τραγωδία στο Μάτι, έτσι και εσύ τώρα, που αγόρασες αλάτι μετά τη θεομηνία, θυμήθηκες τα μαύρα ταμεία τα δικά μου! Δεν σας σώζει τίποτα πλέον. Όσο και να σας λιβανίζουν τα ΜΜΕ της διαπλοκής που “ταϊζετε” αδρά, τα οποία προκαλώ με την ευκαιρία, αν τολμούν να δημοσιεύσουν αυτήν την απάντηση μου, όπως ευπροσήγορα διέδωσαν τη δική σου!

Υ.Γ. 2. Μην αναφέρεσαι σε εμένα κ. Μπακογιάννη, κοινώς “μη με γαργαλάς”, γιατί εμένα η Τοπική Αυτοδιοίκηση… και μου έμαθε πολλά και μου αρέσει πολύ…”

Πηγή

www.real.gr

Next Post