Στην Κύπρο αύριο και την Πέμπτη ο Μ. Βαρβιτσιώτης | ενότητες, πολιτική


Related Posts

Στην Κύπρο θα μεταβεί αύριο, Τετάρτη, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, όπου θα έχει συναντήσεις με την πολιτική και πολιτειακή ηγεσία, ενώ θα εκπροσωπήσει την ελληνική κυβέρνηση στην καθιερωμένη μαθητική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Λευκωσία.

Συγκεκριμένα, αύριο Τετάρτη 27η Οκτωβρίου, ο αναπληρωτής υπουργός θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, τον αρχιεπίσκοπο Νέας Ιουστινιανής και πάσης Κύπρου Χρυσόστομο Β’, την πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων Αννίτα Δημητρίου και τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Χριστοδουλίδη.

Το απόγευμα της 27ης Οκτωβρίου, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών μαζί με τον Κύπριο υπουργό Εξωτερικών κ. Χριστοδουλίδη θα συμμετάσχουν σε δημόσια συζήτηση που διοργανώνει το υπουργείο Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας σε συνεργασία με το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου με θέμα «Ο Διάλογος για το Μέλλον της Ευρώπης και ο Ρόλος των Νέων: Περιφερειακές Διαστάσεις, Προκλήσεις και Προοπτικές». Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω του καναλιού του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου στο youtube.

Ανήμερα της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου και μετά το πέρας της παρέλασης, ο κ. Βαρβιτσιώτης θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην Ελληνική Δύναμη Κύπρου (ΕΛΔΥΚ).

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Κύπρο, ο αναπληρωτής υπουργός θα έχει επίσης συνάντηση με τον πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού Αβέρωφ Νεοφύτου.

Πηγή

www.real.gr

Get real time update about this post categories directly on your device, subscribe now.

Next Post

Τελευταία Νέα

Δημοφιλή Νέα