Συνάντηση Σακελλαροπούλου με τον υπ. Άμυνας της Κύπρου | ενότητες, πολιτική


Related Posts

Oι τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου με τον υπουργό Άμυνας της Κυπριακής Δημοκρατίας Χαράλαμπο Πετρίδη.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας επαναβεβαίωσε τη σταθερή προσήλωση της Ελλάδας στις σχετικές αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, καθώς και στο ευρωπαϊκό κεκτημένο. «Αυτό είναι το μόνο συμπεφωνημένο και δεσμευτικό πλαίσιο επανέναρξης των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, με στόχο τη λύση στη βάση μιας Διζωνικής, Δικοινοτικής Ομοσπονδίας» τόνισε η κ. Σακελλαροπούλου.

Από την πλευρά του, ο υπουργός ‘Αμυνας της Κυπριακής Δημοκρατίας ευχαρίστησε την κ. Σακελλαροπούλου για την αμέριστη στήριξη της Ελλάδας στις προσπάθειες για εξεύρεση βιώσιμης και λειτουργικής λύσης στο Κυπριακό.

Πηγή

www.real.gr

Get real time update about this post categories directly on your device, subscribe now.

Next Post

Τελευταία Νέα

Εγκαινιάστηκε η νέα πτέρυγα της Foppen-Olympic – Γιορτή για τους εργαζόμενους ετοίμασε η εταιρεία (φωτογραφίες-βίντεο) – Preveza Post

Εγκαινιάστηκε η νέα πτέρυγα της Foppen-Olympic το πρωΐ της Παρασκευής, παρουσία φορέων, επίσημων καλεσμένων και όλων των εργαζομένων, αφού...

Read more

Δημοφιλή Νέα