ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Μετά τις αποκαλύψεις για παρεμβάσεις υπέρ Φουρθιώτη, ο κ. Γεραπετρίτης δεν μπορεί να παριστάνει τον υπουργό | ενότητες, πολιτική


Στις «αποκαλύψεις για τις σχέσεις της κυβέρνησης με τον υπόδικο, Μένιο Φουρθιώτη», αναφέρεται σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και υποστηρίζει ότι “ο κ. Γιώργος Γεραπετρίτης δεν μπορεί να συνεχίσει να παριστάνει τον υπουργό”.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή του αναφέρει: «Τη μέρα που καταρρέει με πάταγο και θάβεται στο χιόνι το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη, ο αρχιεπιτελάρχης του κ. Γεραπετρίτης αποκαθηλώνεται.

Όχι από τον ίδιο αλλά από τις αποκαλύψεις για τις στενές επαφές του, την εκδούλευση της μισής κυβέρνησης και τις υποσχέσεις για νομοθετικές παρεμβάσεις υπέρ του υπόδικου παρουσιαστή κ. Φουρθιώτη.

Είναι φανερό ότι ο κ. Γεραπετρίτης δε μπορεί πια να συνεχίσει να παριστάνει τον υπουργό. Αυτό που δεν είναι ακόμη φανερό είναι αν θα φύγει μόνος ή θα τον ακολουθήσουν και άλλοι υπουργοί ως υπαίτιοι της πιο κραυγαλέας κατάρρευσης του κράτους που έχει συμβεί ποτέ από μια χιονόπτωση».

Πηγή

www.real.gr

Next Post