• Arkè Media Group
  • Radio Preveza 93
  • Arkè Advertising
  • Όροι και Προϋποθέσεις
  • Επικοινωνία
Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023, 3:31
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Τοπικά
  • Περιφερειακά
  • Υγεία
No Result
View All Result
PrevezaPost
No Result
View All Result
Home Πολιτική

Το σχόλιο του ΠΑΣΟΚ για την αναφορά Μητσοτάκη στον Ανδρέα Παπανδρέου

Από ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
30 Ιανουαρίου 2023
στα Πολιτική
Share on FacebookShare on Twitter


«Ο κ. Πρωθυπουργός συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση. Ζουν με τον εφιάλτη του Ανδρέα Παπανδρέου», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Δημήτρης Μάντζος, σχολιάζοντας την αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Ανδρέα Παπανδρέου, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή, στο πλαίσιο της συζήτησης επί της πρότασης δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης.

«Με μια ανιστόρητη αναφορά, ο κ. Μητσοτάκης επιχείρησε σήμερα μια ακόμη επικίνδυνη ακροβασία να καλύψει τις δικές του ενοχές.

Ο λαός όμως έχει μνήμη. Θυμάται αυτό που αποκλήθηκε «βρώμικο ‘89». Θυμάται την επιχείρηση σπίλωσης και συκοφάντησης του Ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ.

Θυμάται και την πανηγυρική του αθώωση. Η ιστορία, κύριε Μητσοτάκη, δεν ξαναγράφεται και δεν παραγράφεται» τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Η αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη

«Θυμήθηκα όταν χρησιμοποιήσατε τη φράση «ένοχος ή βλάξ», έτσι δεν είναι, αυτό δεν είπατε; Αν δεν με απατά η μνήμη μου, αυτή τη φράση την είχε χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά ο μακαρίτης εκδότης της «Ελευθεροτυπίας» Κίτσος Τεγόπουλος αναφερόμενος τότε στον Ανδρέα Παπανδρέου, κάνοντας μια αναφορά στο σκάνδαλο Κοσκωτά. Το οποίο αφορούσε τον Παπανδρέου, τον Κουτσόγιωργα και τον κ. Μαντζουράνη, ο οποίος σήμερα είναι δικηγόρος του κ. Παππά.

Από τα pampers πήγαμε στις σακούλες. Προσέξτε, λοιπόν, όταν κάνετε τέτοιες ιστορικές αναφορές χωρίς να γνωρίζετε την προέλευσή τους», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

 



Πηγή

www.enikos.gr

Previous Post

Θεσσαλονίκη: Τροχαίο ατύχημα με τρεις τραυματίες και έναν απεγκλωβισμό | ενότητες, κοινωνία

Next Post

Όταν ο Πούτιν… απείλησε τον Μπόρις Τζόνσον

Next Post

Όταν ο Πούτιν... απείλησε τον Μπόρις Τζόνσον

PrevezaPost

  • Arkè Media Group
  • Radio Preveza 93
  • Arkè Advertising
  • Όροι και Προϋποθέσεις
  • Επικοινωνία

© 2022 Prevezapost Inspired by Arkè Adv Partner of Arkè Media

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Τοπικά
  • Περιφερειακά
  • Υγεία

© 2022 Prevezapost Inspired by Arkè Adv Partner of Arkè Media

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να συναινέστε ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.