Φόρεσαν πυραύλους στην ΤΠΚ «Καραθανάσης» – ΦΩΤΟ | ενότητες, πολιτική


Related Posts

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες στα Ναυπηγεία Ελευσίνας για την παράδοση των Πυραυλακάτων – ΤΠΚ 6 και 7, «ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ» και «ΒΛΑΧΑΚΟΣ», κλάσης «ΡΟΥΣΣΕΝ», τύπου Super Vita.

Στις αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε το enikos.gr φαίνονται οι εργασίες των τελευταίων ημερών, με την τοποθέτηση του πυραυλικού συστήματος εκτόξευσης EXOCET. Οι εργαζόμενοι των Ναυπηγείων Ελευσίνας, όπως βλέπετε και στις σχετικές φωτογραφίες, δεν σταμάτησαν ούτε την Τρίτη, που η Αττική «πνιγόταν» από τα χιόνια. Αντίθετα συνέχιζαν να εργάζονται πυρετωδώς ώστε να μην υπάρξει ούτε μία ώρα καθυστέρηση στο νέο χρονοδιάγραμμα, όπως αυτό έχει προσδιοριστεί τους τελευταίους μήνες, μετά την μετάβαση των μετοχών στην αμερικανική ΟΝΕΧ.

Την Τρίτη ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση των EXOCET και χθες, Τετάρτη, η ΤΠΚ (Ρ-78) «ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ» ανοίχτηκε για τις πρώτες δοκιμές του πυραυλικού συστήματος.

Εν μέσω εξελίξεων του μεγάλου προγράμματος του Πολεμικού Ναυτικού για την αναβάθμιση των 4ων φρεγατών ΜΕΚΟ και την ναυπήγηση 4ων νέων φρεγατών, οι εργαζόμενοι των Ναυπηγείων Ελευσίνας στέλνουν με τις δύο ΤΠΚ το δικό τους μήνυμα ότι έχουν την εμπειρία και τις ικανότητες να χτίσουν όλα τα πλοία του Στόλου στην Ελλάδα, με ταχείς παραδώσεις κι υψηλό επίπεδο ποιότητας εργασιών, ειδικά τώρα που έχουν απαλλαγεί από όλες εκείνες τις καταστάσεις του παρελθόντος και το κλίμα αβεβαιότητας που ζούσαν.

 

 

Πηγή

www.real.gr

Get real time update about this post categories directly on your device, subscribe now.

Next Post

Τελευταία Νέα

Αντίδραση του λιβυκού ΥΠΕΞ για τις έρευνες νότια της Κρήτης | ενότητες, κόσμος

Για «ανεύθυνες ενέργειες» της Ελλάδας στη Μεσόγειο σχετικά με τις έρευνες για φυσικό αέριο νοτιοδυτικά της Κρήτης, κάνει λόγο σε...

Διαβάστε Περισσότερα

Δημοφιλή Νέα