• Arkè Media Group
  • Radio Preveza 93
  • Arkè Advertising
  • Όροι και Προϋποθέσεις
  • Επικοινωνία
Τετάρτη, 13 Μαΐου 2026, 20:03
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Τοπικά
  • Περιφερειακά
  • Υγεία
No Result
View All Result
PrevezaPost
No Result
View All Result
ADVERTISEMENT
Home Πολιτική

Χαμός στη Βουλή με τον βουλευτή της Νίκης, Νίκο Παπαδόπουλο

Από ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
23 Απριλίου 2024
στα Πολιτική
Share on FacebookShare on Twitter


Έντονη πολιτική αντιπαράθεση ξέσπασε στη διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων, με αφορμή την επίθεση στην βουλευτή Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Αγγελική Δεληκάρη, από πολιτεύτρια της Νίκης μέσα σε εκκλησία την Κυριακή.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής της Νίκης, Νίκος Παπαδόπουλος, απευθυνόμενος σε κυβερνητικούς βουλευτές είπε με προκλητικό τρόπο ότι το χαστούκι ήταν μόνο η αρχή.

Υπενθυμίζεται ότι το κόμμα της Νίκης εξέφρασε την αποδοκιμασία του για το συγκεκριμένο περιστατικό, προχωρώντας, μάλιστα, στη διαγραφή της πολιτεύτριας και στην παραπομπή της στην Επιτροπή Δεοντολογίας. Ωστόσο, ο εν λόγω βουλευτής ο οποίος έχει προκαλέσει αίσθηση και στο παρελθόν με τις αντιεμβολιαστικές του απόψεις, αλλά και με το “καμπανάκι” που είχε κρούσει για τους καλικαντζάρους, έφερε το ζήτημα στην αίθουσα του κοινοβουλίου, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων.

Αναφερόμενος στο νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων κατηγόρησε τους βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας ότι εκείνοι είναι υπεύθυνοι για την ένταση που δημιουργείται, εξαιτίας όσων ψηφίζουν. Μάλιστα, υποστήριξε ότι «η ΝΔ θα υποστεί πανωλεθρία».

«To είδαμε στο τελευταίο νομοσχέδιο επιβλήθηκε η άποψη του 10% του πληθυσμού στο θέλημα συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού δώσαμε παιδιά και δικαιώματα τεκνοθεσίας στις ΛΟΑΤΚΙ οικογένειες τις προάγεται αυτές δεν ξέρω πως θα λύσετε το δημογραφικό με αυτό αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι διχάζετε για ακόμα μια φορά τον ελληνικό λαό. Το υπουργείο Πολιτισμού στη Θεσσαλονίκη πρόβαλε ταινίες οι κουίρ φωνάζανε “destroy Greece”. Τους πληρώσαμε να μας φωνάζουν καταστρέψτε την Ελλάδα. Να γίνονται επεισόδια μεταξύ των νεαρών γιατί έχει θιγεί το κοινό αίσθημα έπρεπε να τα σκεφτείτε αυτά. Όταν παραβιάζεται και φιμώνεται η συντριπτική πλειοψηφία θα έχουμε τέτοια πράγματα. Ακόμα και μέσα στην εκκλησία οι πιστοί αρχίζουν να μοιράζουν σφαλιάρες. Συγκεντρωθείτε θα δούμε και χειρότερα με αυτά που κάνετε», ανέφερε.

Στην αίθουσα επικράτησε χάος με βουλευτές της ΝΔ να φωνάζουν «ντροπή» και «είναι δυνατόν, ακούτε τι λέτε;». Άμεση ήταν η αντίδραση της υπουργού Οικογένειας, Σοφίας Ζαχαράκη, η οποία απευθυνόμενη στον βουλευτή της Νίκης τον ρώτησε αν καταδικάζει τη βία, με εκείνον να εμμένει στην άποψη που διατύπωσε.

Είναι χαρακτηριστικός ο διάλογος που ακολούθησε:

ΣΟΦΙΑ ΖΑΧΑΡΑΚΗ: Το καταδικάζετε αυτό;
Ν.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Βεβαίως και το καταδικάζουμε, τη βία την καταδικάζουμε αλλά ποιος την προκαλεί τη βία;
ΜΑΡΙΑ ΚΕΦΑΛΑ: Τα στελέχη σας
Ν.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν είναι αρρωστημένο κυρίες μου να λέτε ότι υπάρχουν 5 και 10 φύλα; Αυτά είναι τρελά πράγματα. Που τα είδατε; Ποια επιστήμη σας τα δίδαξε; Πρέπει να είσαι νοσηρός εγκέφαλος για να σκεφτείς τέτοια πράγματα. Θυμηθείτε το. Η ΝΔ θα υποστεί πανωλεθρία με αυτά τα πράγματα, τα καμώματά της, γιατί έβαλε την προβιά του πατριώτη και του χριστιανού και τολμάτε να πηγαίνετε στις εκκλησίες και σας χλευάζουν και ακόμα πηγαίνετε.

Aκούγονται φωνές

Ν.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Πήγατε 100% απέναντι στην Αγία Γραφή.
ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΣΟΥΚΟΥΛΗ (Ν.Δ) : Ακούτε τι λέτε; Ντροπή! Να ανακαλέσετε τώρα.
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ : Μην μου χτυπάτε το χέρι εμένα το χέρι κυρία μου.
Μ.ΣΟΥΚΟΥΛΗ: Ακούτε τι λέτε; Ντροπή
Ν.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Ξυπνήστε, ξυπνήστε , ο λαός ξύπνησε. Οι αρχαίοι Αριστοτέλη, που πολύ μιλάτε για τους αρχαίους έλεγαν ότι δεν νομοθετούν εναντίον της φύσης και οι ορθόδοξοι Χριστιανοί ότι δεν νομοθετούν εναντίον του νόμου του θεού, εσείς το κάνατε.

Δείτε το βίντεο:



Πηγή

www.enikos.gr

Previous Post

Δεν είναι παράνομο να προσπαθείς να επηρεάσεις τις εκλογές

Next Post

Εκταφή άνω των 280 σορών από ομαδικούς τάφους στο νοσοκομείο Νάσερ

Next Post

Εκταφή άνω των 280 σορών από ομαδικούς τάφους στο νοσοκομείο Νάσερ

PrevezaPost

PrevezaPost

  • Arkè Media Group
  • Radio Preveza 93
  • Arkè Advertising
  • Όροι και Προϋποθέσεις
  • Επικοινωνία

© 2022 Prevezapost Inspired by Arkè Adv Partner of Arkè Media

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Τοπικά
  • Περιφερειακά
  • Υγεία

© 2022 Prevezapost Inspired by Arkè Adv Partner of Arkè Media

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να συναινέστε ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.