• Arkè Media Group
  • Radio Preveza 93
  • Arkè Advertising
  • Όροι και Προϋποθέσεις
  • Επικοινωνία
Δευτέρα, 23 Ιουνίου 2025, 5:55
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Τοπικά
  • Περιφερειακά
  • Υγεία
No Result
View All Result
PrevezaPost
No Result
View All Result
ADVERTISEMENT
Home Πολιτική

Όταν κάποιος εκπροσωπεί μια χώρα πρέπει να προσέχει την συμπεριφορά του

Από ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
14 Μαΐου 2024
στα Πολιτική
Share on FacebookShare on Twitter


Όταν κάποιος εκπροσωπεί μια χώρα πρέπει να προσέχει την συμπεριφορά του, σχολίασε ο Παύλος Μαρινάκης απαντώντας σε ερώτημα που του τέθηκε στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών σχετικά με το χασμουρητό της Μαρίνας Σάττι, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της Ισραηλινής εκπροσώπου στη Eurovision.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ερωτήθηκε γι’ αυτή την ενέργεια της Ελληνίδας εκπροσώπου, αλλά και για τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν ύστερα από τις δηλώσεις των δύο χορευτών της ελληνικής συμμετοχής, που αυτoπαρουσιάστηκαν σε συνέντευξη ως «Έλληνες Τούρκοι της Δυτικής Θράκης».

Όπως ανέφερε ο Παύλος Μαρινάκης σχετικά με τους δύο χορευτές, «ήταν και δικαιολογημένες οι αντιδράσεις και ευτυχώς υπήρξε επανόρθωση απ’ ότι είδα. Μιλάμε για Έλληνες πολίτες, χωρίς αυτό να αμφισβητείται».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε στη συνέχεια πως «η Eurovision δεν είναι μία διαδικασία άσκησης πολιτικής και ευτυχώς δεν διατυπώνεται η εξωτερική πολιτική καμίας χώρας μέσα από οποιονδήποτε μουσικό διαγωνισμό. Έχει θεσπιστεί, έχει αντέξει στον χρόνο με σκοπό να ενώσει τους λαούς μέσα από την μουσική και τίποτα περισσότερο. Άρα δεν τίθεται ζήτημα άσκησης πολιτικής ή έκφρασης πολιτικών θέσεων, χωρίς να γνωρίζω τις προθέσεις».

Από εκεί και πέρα, ο κ. Μαρινάκης θέλησε να κάνει ένα προσωπικό σχόλιο, αναφέροντας τα εξής: «όταν κάποιος εκπροσωπεί μια χώρα ακόμα και σε έναν μουσικό διαγωνισμό και ταξιδεύει με έξοδα του Έλληνα φορολογούμενου, πρέπει να προσέχει την συμπεριφορά του, την δημόσια εικόνα του και την συμπεριφορά του γενικότερα».

 



Πηγή

www.enikos.gr

Previous Post

Δικαστήριο επέτρεψε τη μεταφορά του αιμομίκτη βιαστή Φριτζλ σε κανονική φυλακή

Next Post

Φρίκη: Ομαδικός βιασμός 14χρονης – Ο φίλος της την «νοίκιασε» σε παρέα εφήβων

Next Post

Φρίκη: Ομαδικός βιασμός 14χρονης - Ο φίλος της την «νοίκιασε» σε παρέα εφήβων

PrevezaPost

PrevezaPost

  • Arkè Media Group
  • Radio Preveza 93
  • Arkè Advertising
  • Όροι και Προϋποθέσεις
  • Επικοινωνία

© 2022 Prevezapost Inspired by Arkè Adv Partner of Arkè Media

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Τοπικά
  • Περιφερειακά
  • Υγεία

© 2022 Prevezapost Inspired by Arkè Adv Partner of Arkè Media

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να συναινέστε ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.