Για τον Θρύλο των καταδρομέων και υποστράτηγο ε.α Πέτρο Αρταβάνη που έφυγε πριν από λίγες ημέρες από τη ζωή μίλησαν στην εκπομπή ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ και το Γιάννη Βασιλειάδη στο Ράδιο Πρέβεζα το απόγευμα της Τρίτη 3 Μαρτίου ο δικηγόρος Κώστας Τούσης και ο αξιωματικός ε.α και νυν αντιδήμαρχος Αρταίων Γιώργος Μπουκουβάλας.
Ο Κώστας Τούσης μίλησε για τον άνθρωπο, τον πατριώτη τον έλληνα Πέτρο Αρταβάνη, ο οποίος ήταν εκείνος που είχε την ιδέα δημιουργίας της Λ.Ε.Κ Ν. Πρέβεζας πριν από αρκετά χρόνια, όταν ο ίδιος αναλάμβανε την προεδρεία της λέσχης.
Ο πρώην πρόεδρος της ΛΕΚ Ν. Πρέβεζας Κώστας Τούσης μίλησε και για τον δημιουργό Πέτρο Αρταβάνη, αλλά και συγγραφέα.
Ο αξιωματικός ε.α και νυν αντιδήμαρχος Αρταίων Γιώργος Μπουκουβάλας μίλησε για τον Πέτρο Αρταβάνη, τον οποίο είχε διοικητή και φρούραρχο στο 15ο σύνταγμα πεζικού.
‘’ ήταν από τους καλύτερους έλληνες αξιωματικούς που έχω γνωρίσει ποτέ μου, ένας γνήσιος έλληνας και πατριώτης’’ είπε ο κ. Μπουκουβάλας.
Η κηδεία του Πέτρου Αρταβάνη θα γίνει το μεσημέρι της Τετάρτης στις 3 στην εκκλησία του Αγ. Ιωάννη στην Πρέβεζα.
Ακούστε τι είπαν και οι δύο πιο κάτω: