• Arkè Media Group
  • Radio Preveza 93
  • Arkè Advertising
  • Όροι και Προϋποθέσεις
  • Επικοινωνία
Τρίτη, 20 Μαΐου 2025, 12:29
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Τοπικά
  • Περιφερειακά
  • Υγεία
No Result
View All Result
PrevezaPost
No Result
View All Result
ADVERTISEMENT
Home Τοπικά Νέα

Απουσίαζε ο Νίκος Τζίμας από την συνεδρίαση του Λιμενικού Ταμείου – Δείτε τους λόγους

Από Preveza Post
14 Απριλίου 2025
στα Τοπικά Νέα
Share on FacebookShare on Twitter


Με επιστολή προς την αντιπρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Γρηγορία Κατσαούνου, ο δημοτικός σύμβουλος της Ανάπτυξης Τώρα Νίκος Τζίμας εξήγησε τους λόγους που θα απουσίαζε από την συνεδρίαση του οργάνου.

Διαβάστε αναλυτικά την επιστολή:

Κυρία Αντιπρόεδρε,

Την  Παρασκευή 11/4/2025, έλαβα στο e-mail μου, πρόσκληση του Δ.Λ.Τ. Πρέβεζας, για τακτική συνεδρίαση σήμερα Δευτέρα 14/04/2025 και ώρα 10:00 π.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Λ.Τ. Πρέβεζας.

Στην σημερινή συνεδρίαση, δεν θα παρευρεθώ, λόγω του ότι για σοβαρότατο λόγο υγείας συγγενικού μου προσώπου, θα βρίσκομαι εκτός Πρέβεζας. Αλλά ακόμη και να ήμουν εδώ, πάλι δεν θα παρευρισκόμουν, αφού αφενός η  ώρα που έχετε ορίσει την συνεδρίαση, για πρώτη φορά, είναι εκτός συγκεκριμένης απόφασης του Δ.Λ.Τ. Πρέβεζας αλλά και αφετέρου, είναι ώρα απαγορευτική για μέλη του ΔΛΤ που είμαστε ελεύθεροι επαγγελματίες. Εξάλλου δεν υπήρχε κάποιο κατεπείγον θέμα για να συζητηθεί και αν υπήρχε θα γινόταν διά περιφοράς. Ο τυγχάνων λόγος περί ύπαρξης συνεδρίασης της δημοτικής επιτροπής που είμαι μέλος και σε αυτή και είναι και αυτή προγραμματισμένη για σήμερα, δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο ώστε να γίνει σε συγκεκριμένο χρόνο μετά από αυτή η συνεδρίαση του Δ.Λ.Τ., όπως γίνεται  ήδη στο παρελθόν.

Σήμερα όμως 14/04/2025 , σε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Δ.Λ.Τ. κ. Γρηγόρη Κουμπή και συγκεκριμένα πριν από λίγη ώρα στο χώρο του Δ.Λ.Τ. Πρέβεζας και πριν αναχωρήσω εκτός Πρέβεζας για το προαναφερόμενο θέμα υγείας συγγενικού μου προσώπου, σε ερώτηση μου προς αυτόν, γιατί δεν απέστειλε ο ίδιος την πρόσκληση, μου απάντησε ότι δεν γνωρίζει απολύτως τίποτα περί πρόσκλησης, ούτε και ειδοποιήθηκε.

Έτσι, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Προέδρου του Δ.Λ.Τ. και εφόσον ο ίδιος όντας παρών, δημιουργούνται  εύλογα ερωτήματα που χρίζουν απάντησης, για το πιο είναι το αιτιολογικό με το οποίο προχωρήσατε και προκαλέσατε την συγκεκριμένη συνεδρίαση και υπογράψατε μάλιστα εσείς την πρόσκληση.

Θέλω να μου απαντήσετε κα Αντιπρόεδρε, 1) εάν έχετε έγγραφο στα χέρια σας, που να δηλώνει ο Πρόεδρος του Δ.Λ.Τ., ότι δεν μπορεί να παραστεί στη συνεδρίαση για κάποιο λόγο υγείας 2) εάν έχετε έγγραφο στα χέρια σας, που να δηλώνει ο Πρόεδρος του Δ.Λ.Τ., ότι για προσωπικούς λόγους, αδυνατεί επί του παρόντος να συγκαλέσει το σώμα σε συνεδρίαση 3) εάν έχετε έγγραφο στα χέρια σας, που να δηλώνει ο Πρόεδρος του Δ.Λ.Τ. ότι θα απουσιάζει εκτός Νομού, με αποτέλεσμα να αδυνατεί να καλέσει το σώμα σε συνεδρίαση 4) εάν έχετε έγγραφο στα χέρια σας, που να δηλώνει ο Πρόεδρος του Δ.Λ.Τ., ότι έχει υποβάλει παραίτηση από την θέση του 5) για πιο λόγο δεν αποστείλατε ως οφείλατε την πρόσκληση, εφόσον εσείς προκαλέσατε την σημερινή συνεδρίαση, σε όλους τους προβλεπόμενους αποδέκτες του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Δ.Λ.Τ., συμπεριλαμβάνοντας και τον ίδιο τον Πρόεδρο του Δ.Λ.Τ.; και τέλος, 6) επειδή η συγκεκριμένη σημερινή συνεδρίαση, έχει θορυβήσει την τοπική κοινωνία, μετά από αναρτήσεις που έγιναν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ότι υπάρχει μία μεροληπτική διαχείριση από πλευράς σας, ποια θα είναι η πρωτοβουλία που θα αναλάβετε για να προασπίσετε το κύρος και τα συμφέροντα του Δ.Λ.Τ. Πρέβεζας; Και πως θα το αντιμετωπίσετε αν υπάρξουν τυγχάνουσες ποινικές ή πειθαρχικές ευθύνες και βρεθούν σε εμπλοκή τόσο οι υπηρεσιακοί παράγοντες όσο και τα μέλη του Δ.Σ. του Δ.Λ.Τ Πρέβεζας, που κάποιοι  από αυτούς είναι δημόσιοι υπάλληλοι;

Εάν τελικά προχωρήσετε στη σημερινή συνεδρίαση και δεν την ακυρώσετε ή τουλάχιστον να την αναβάλετε ώστε να παρευρίσκεται και ο Πρόεδρος του Δ.Λ.Τ, Γρηγόρης Κουμπής, σας ζητώ να διαβαστεί η παρούσα επιστολή μου ενώπιόν των μελών του Δ.Σ. του Δ.Λ.Τ. Πρέβεζας.

Αναμένοντας τις απαντήσεις σας. 

Μετά Τιμής

Για την  “ΑΝΑΠΤΥΞΗ  ΤΩΡΑ”

Νικόλαος Τζίμας

Δημοτικός Σύμβουλος

 



Πηγή

onprevezanews.gr

Previous Post

Τασούλας: Το Μεσολόγγι ήταν μία ορμή και μία πνοή για την επανάσταση

Next Post

Η ένοπλη πτέρυγα της Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο ενός εν ζωή Ισραηλινοαμερικανού ομήρου

Next Post

Η ένοπλη πτέρυγα της Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο ενός εν ζωή Ισραηλινοαμερικανού ομήρου

PrevezaPost

PrevezaPost

  • Arkè Media Group
  • Radio Preveza 93
  • Arkè Advertising
  • Όροι και Προϋποθέσεις
  • Επικοινωνία

© 2022 Prevezapost Inspired by Arkè Adv Partner of Arkè Media

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Τοπικά
  • Περιφερειακά
  • Υγεία

© 2022 Prevezapost Inspired by Arkè Adv Partner of Arkè Media

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να συναινέστε ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.