• Arkè Media Group
  • Radio Preveza 93
  • Arkè Advertising
  • Όροι και Προϋποθέσεις
  • Επικοινωνία
Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2023, 14:06
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Τοπικά
  • Περιφερειακά
  • Υγεία
No Result
View All Result
PrevezaPost
No Result
View All Result
Home Τοπικά Νέα

Δήμος Πρέβεζας και ΕΛ.Ο.Π.Υ καθάρισαν το λιμάνι του Αγ. Θωμά – Σημαντική η συμβολή και της ”Θέτις” – On Preveza News

Από ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
6 Μαρτίου 2021
στα Τοπικά Νέα
Share on FacebookShare on Twitter


Σε μια αξιέπαινη προσπάθεια από κοινού προχώρησαν ο Δήμος Πρέβεζας και η Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας, οι οποίοι σε συνεργασία με την καταδυτική εταιρία Θέτις, προχώρησαν το πρωΐ της Παρασκευή στον καθαρισμό του λιμανιού του Αγ. Θωμά, μία προσπάθεια [που δεν θα σταματήσει ωστόσο εκεί.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο, οι προσπάθειες αυτές θα συνεχιστούν και σε άλλες περιοχές, σε μια προσπάθεια, να καθαριστούν τα λιμανάκια και οι ακτές της περιοχής από σκουπίδια και άλλα υλικά που βρίσκονται στο βυθό.Στην όλη προσπάθεια σημαντική ήταν και η συμβολή της εταιρίας ”Ανδρομέδα”, όπου δραστηριοποιείται στον Αμβρακικό Κόλπο, όπου εργαζόμενοί της με επικεφαλής τον Χαράλαμπο Κοντονάσιο συνέβαλλαν στην προσπάθεια του Δήμου.Στις δράσεις αυτές συμμετέχουν και δύτες της ”Θέτις”, οι οποίοι βούτηξαν στα νερά και έβγαλαν στην ακτή πολλά σκουπίδια, κυρίως πλαστικά αντικείμενα που μολύνουν το περιβάλλον.

Στο λιμανάκι του Αγ. Θωμά βρέθηκαν τόσο ο δήμαρχος Νίκος Γεωργάκος, όσο ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιάννης Δαρδαμάνης, καθώς επίσης και ο εντεταλμένος σύμβουλος Λεωνίδας Αργυρός.Ο Δήμος με φορτηγό, εργάτες και ειδικά μηχανήματα απομάκρυνε πολλά αντικείμενα τα οποία έβγαζαν οι δύτες από τον βυθό και τα μετέφεραν εκτός περιοχής.

Οι δράσεις,καθαρισμού των ακτών και λιμανιών θα συνεχιστούν από τον Δήμο Πρέβεζας,



Πηγή

onprevezanews.gr

Previous Post

Ιράκ: Ιστορική συνάντηση του πάπα Φραγκίσκου με τον κορυφαίο ιερωμένο του σιιτικού Ισλάμ | ενότητες, κόσμος

Next Post

Γεραπετρίτης: Σκοπός μας είναι εντός Μαρτίου να ανοίξει σταδιακά η αγορά – ΒΙΝΤΕΟ | ενότητες, πολιτική

Next Post

Γεραπετρίτης: Σκοπός μας είναι εντός Μαρτίου να ανοίξει σταδιακά η αγορά - ΒΙΝΤΕΟ | ενότητες, πολιτική

PrevezaPost

  • Arkè Media Group
  • Radio Preveza 93
  • Arkè Advertising
  • Όροι και Προϋποθέσεις
  • Επικοινωνία

© 2022 Prevezapost Inspired by Arkè Adv Partner of Arkè Media

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Τοπικά
  • Περιφερειακά
  • Υγεία

© 2022 Prevezapost Inspired by Arkè Adv Partner of Arkè Media

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να συναινέστε ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.