Μια επιτυχημένη- τόσο από πλευράς περιεχομένου όσο και από προσέλευσης κόσμου- ημερίδα με θέμα την ασφαλή οδήγηση, διοργάνωσε η Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου.
Ομιλητής ήταν ο εκπαιδευτής του Κ.Ο.Κ Τάσος Μαρκουϊζος, γνωστός ως Ιαβέρης, ο οποίος παρουσίασε τα βασικά προβλήματα, τα λάθη που κάνουμε όλοι καθώς και τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να “θωρακίσουμε” τους εαυτούς μας αλλά και τους γύρω μας από τη μάστιγα των τροχαίων.





Επίσης παρόντες μεταξύ άλλων ήταν ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Πρωτοπρεσβύτερος Δημήτριος Καραγκούνης, ο διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Περικλής Σούρλας,ο υποδιοικητής της Π.Υ Πρέβεζας Βασίλης Βασιλόπουλος, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Φώτης Ζέρβας, οι πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων Πρέβεζας Μάκης Μπενετάτος, Καμαρίνας Θοδωρής Δράκος, Λούρου Σπύρος Γκούρας, οι διευθυντές Α/θμιας Εκπαίδευσης Γιώργος Μότσιος και Β/΄θμιας Απόστολος Κατσανάκης, εκπρόσωποι συλλόγων, φορέων, γονέων και κηδεμόνων, μαθητές κλπ.
Ο ομιλητής με τον μοναδικό τρόπο του παρουσίασε τροχαία που έχουν συγκλονίσει την κοινή γνώμη ενώ έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο θέμα της εκπαίδευσης και των βιωμάτων που “ εισπράττουν” τα παιδιά από τους γονείς τους.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram
Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News
Πηγή
onprevezanews.gr
