Νέα πυρκαγιά στο Δήμο Αστερουσίων του Ηρακλείου


Νέα πυρκαγιά στο Δήμο Αστερουσίων του Ηρακλείου | PrevezaPostΣτο σημείο ενεργούν πεζοπόρα τμήματα και δύο πυροσβεστικά οχήματα με μονάδες άμεσης επέμβασης.

Νέα πυρκαγιά εκδηλώθηκε πριν από λίγη ώρα στο Δήμο Αστερουσίων στο Ηράκλειο με τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής να κινητοποιούνται άμεσα. Η φωτιά εκδηλώθηκε στην περιοχή Παρθένι σε ορεινή έκταση χορτολιβαδικης βλάστησης. Στο σημείο ενεργούν πεζοπόρα τμήματα και δύο πυροσβεστικά οχήματα με μονάδες άμεσης επέμβασης.

Από πλευράς της διοίκησης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην Κρήτη έχει ανακοινωθεί παράταση της αντιπυρικής περιόδου ενώ οι αρμόδιες κατά τόπους διεύθυνσεις επισημαίνουν την ανάγκη προσοχής από πλευράς των πολιτών. Κυρίως δε να μη ανάβονται εστίες σε υπαίθριες περιοχές. Να σημειωθεί ότι στο νησί πνέουν άνεμοι που στις περιπτώσεις φωτιάς δυσχερένουν το έργο των πυροσβεστών.

Πηγή

www.real.gr

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να συναινέστε ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Πηγή

www.prevezapost.gr

Next Post