• Arkè Media Group
  • Radio Preveza 93
  • Arkè Advertising
  • Όροι και Προϋποθέσεις
  • Επικοινωνία
Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2023, 1:57
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Τοπικά
  • Περιφερειακά
  • Υγεία
No Result
View All Result
PrevezaPost
No Result
View All Result
Home Τοπικά Νέα

Οι Θυελλώδεις άνεμοι ”χτύπησαν” την Πρέβεζα και ”έχασε” το… φως της (βίντεο – φωτογραφίες) – Preveza Post

Από ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
1 Απριλίου 2022
στα Τοπικά Νέα
Share on FacebookShare on Twitter


Οι θυελλώδεις άνεμοι που έφτασαν μέχρι και τα 10 μποφόρ ”χτύπησαν” ανελέητα την Πρέβεζα με αποτέλεσμα να δημιουργήσουν τεράστια προβλήματα στον ηλεκτροφωτισμό, και την κίνηση των οχημάτων κυρίως από Μνημείο Ναύτη έως και τον Παντοκράτορα από τις δεκάδες πτώσεις δέντρων.

Επί ποδός και από την πρώτη στιγμή βρίσκονται στους δρόμους συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ, σε μια προσπάθεια αποκατάστασης των δεκάδων προβλημάτων που δημιούργησαν οι πτώσεις των δέντρων σε πυλώνες της ΔΕΗ.

Περιπολικά της αστυνομία βρίσκονται σε σημεία όπου υπάρχουν πτώσεις δέντρων, προειδοποιώντας τα διερχόμενα οχήματα να ακολουθήσουν άλλους παρακαμπτήριους δρόμους.

Ο δήμος Πρέβεζας με την Πολιτική Προστασία και εργαζόμενους βοηθούν και εκείνοι το έργο των αρχών για την γρήγορη αποκατάσταση των ζημιών, που προκλήθηκαν από την μανία της φύσης.

Εικόνες καταστροφής και στον Βοτανικό Κήπο εκεί όπου πολλά δέντρα ξεριζώθηκαν και έπεσαν πάνω στην περίφραξη αλλά και σε παγκάκια εντός του χώρου.

Εικόνες βιβλικής καταστροφής σε θερμοκήπια και καλλιέργειες στην περιοχή του Νεοχωρίου του Δήμου Πρέβεζας με τους αγρότες να κάνουν λόγω για πρωτοφανής καταστροφές.

Πτώσεις δέντρων πάνω σε σταθμευμένα Ι.Χ υπήρξαν, ευτυχώς χωρίς να υπάρχουν επιβάτες μέσα σε αυτά.

Περισσότερα σε λίγο…


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 





Πηγή

onprevezanews.gr

Previous Post

Το Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους 4-8 Μαΐου στην Πρέβεζα – Preveza Post

Next Post

Ανάπτυξη Τώρα: “Θέλουμε ”ζωντανό” ιστορικό κέντρο και όχι ησυχαστήριο” – Preveza Post

Next Post

Ανάπτυξη Τώρα: “Θέλουμε ''ζωντανό'' ιστορικό κέντρο και όχι ησυχαστήριο” - Preveza Post

PrevezaPost

  • Arkè Media Group
  • Radio Preveza 93
  • Arkè Advertising
  • Όροι και Προϋποθέσεις
  • Επικοινωνία

© 2022 Prevezapost Inspired by Arkè Adv Partner of Arkè Media

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Τοπικά
  • Περιφερειακά
  • Υγεία

© 2022 Prevezapost Inspired by Arkè Adv Partner of Arkè Media

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να συναινέστε ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.