Πατέρας Αντώνιος: «Θέλω να δικαστώ για να φανεί η σκευωρία» – Η πρώτη αντίδραση μετά την εισαγγελική πρόταση για παραπομπή του σε δίκη


Πατέρας Αντώνιος: «Θέλω να δικαστώ για να φανεί η σκευωρία» – Η πρώτη αντίδραση μετά την εισαγγελική πρόταση για παραπομπή του σε δίκη | PrevezaPostΤην παραπομπή του πατέρα Αντώνιου σε δίκη για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια ζήτησε την Πέμπτη ο εισαγγελέας.

«Θέλουμε να δικαστούμε για να φανεί το μέγεθος του ψεύδους και της σκευωρίας. Σύντομα θα φανούν οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί αυτής της σκευωρίας που μοναδικό στόχο είχαν την «πειρατική» εισβολή στην Κιβωτό του Κόσμου» ανέφερε ο πατέρας Αντώνιος μιλώντας στο Star μετά το αίτημα του εισαγγελέα για παραπομπή του σε δίκη.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα την Πέμπτη, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Δημήτρης Νομικός αφού μελέτησε τη δικογραφία, αποφάσισε να ζητήσει την παραπομπή σε δίκη του πατέρα Αντώνιου για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια. Πρόκειται για τις καταγγελίες που είχαν κάνει ένας 14χρονος τότε και ένας 18χρονος για σεξουαλική κακοποίηση σε δομές στον Βόλο και τη Χίο.

Ο εισαγγελέας ζήτησε παράλληλα να διατηρηθούν οι περιοριστικοί όροι που του έχουν τεθεί – απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση μια φορά το μήνα σε Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του. Όμως το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας είναι εκείνο που θα έχει τον τελικό λόγο για το εάν θα γίνει η δίκη.

 

Πηγή

www.real.gr

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να συναινέστε ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Πηγή

www.prevezapost.gr

Next Post